Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupic niekupic

Modne czy nie? poradzice

Polecane posty

Gość kupic niekupic

tak jak w temacie http://moda.allegro.pl /www-topobuwie-pl-cudne-botki-gr4892-38-i1499227696.html po ukosniku pl/ nalezy usunac spacje

ja bym nie kupowala: krzyk mody na pewno to nie jest ceratka nawet ze zdjecia bije po oczach nie pozostawiając złudzeń jedynym plusem przedsiewzięcia jest solidny sprzedawca ktorego znam ;)

Gość kupic niekupic
niechodzi mi dokladnie o te buty tylko o taki fason:P

Raczej nie jest to top 10. Te konkretne buty na allegro są już od co najmniej 2 sezonów. A sam fason był mody chyba w poprzednim wiosennym sezonie. Jednak ja jak zawsze powtarzam nie wszytko musi być hitem. Wystarczy jedna modna rzecz a wyglądamy modnie. Jeśli akurat podobają ci się buty w tym fasonie to kup. Jak będzie modna panterka wystarczy ze założysz apaszkę w panterkę nie musisz od razu mieć spodni w panterkę, czy bluzki. Bawmy się moda ale sugerujmy się naszymi upodobaniami.

Gość kupic niekupic
a co jest top 10?

top 10 to jest jakby zbiór kilku najmodniejszych rzeczy w aktualnym sezonie, nibys miała na myśli że ten fason nie jest już hitem, co nie oznacza że nie możesz go nabyć jeśli Ci sie podoba ;)

Gość kupic niekupic
http://www.voila.pl/314/iooa8/?1 dokladnie chodzilo mi o takie ale i tak nie ma mojego rozmiaru ;p teraz chyba modne beda buty na koturnie i utrzymaja sie platformy ;p prawda

jesli Ci sie podobają to szukaj takich, mi sie kompletnie nie widzą ale przecież to Twoje zakupy ;) platformy, koturny utrzymują sie juz sporo czasu, mimo to mnie juz nieco znużyły :P szukam czegoś na cienkiej podeszwie i delikatnej szpilce, zdecydowanie wolę położenie kiedy moda mnie inspiruje, a nie dominuje ;)

Gość nie trawie tego już
naucz się wklejać poprawnie linki cymbale