Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka8512

BEOMERGON- komu udało zajść się w ciążę po nim ?????????????????

Polecane posty

Gość karolka8512

i po jakim czasie stosowania. dziękuję za wypowiedzi

Ja zaszłam w ciążę na Bromocornie (to samo co Bromergon) - leczyłam hiperprolaktynemię. W ciążę zaszłam jak wyniki mi się poprawiły.

Gość cmkwenfjnbrejvnbjiertbgvch
chyba chodzi ci o BROMERGON ! sprawdź może dobrze nazwe tego co chcesz sie dowiedzieć :o

Witam! Bromergon brałam przez ponad pół roku z powodu zaburzeń hormonalnych w zespole policystycznych jajników. Początkowo miewałam nudności i wymioty, ale to z czasem ustało. Niestety upragnionych dwóch kreseczek na teście ciążowym wtedy nie zobaczyłam. Efektu leczenia bromergonem i innymi hormonami nie było i zostałam skierowana do kliniki leczenia niepłodności, a leki mi odstawiono na okres 4 miesięcy. O dziwo w tym czasie kiedy byłam zrezygnowana zaszłam w ciąże i obecnie jestem w 17 tygodniu. Mam nadzieję, że Tobie bromergon pomoże bardziej niż mi i krócej będziesz oczekiwała na wymarzone dwie kreseczki na teście ciążowym, Powodzenia!

Jabromergon brałam bardzo długo ponad 2 lata, na hiperprolaktynemie ( u mnie ona jest immunologiczna, bo nie mam gruczolaka). W ciążę zaszlam w 2 cyklu starań i wtedy od razu trzeba odstawić bromergon. Ja nie miałam żadnych dolegliwości , ale miałam niska dawkę. Życzę powodzenia i najważniejsze to się nie stresuj Bo prl to przecież hormon stresu.

Gość karolka8512
dzięki dziewczyny za wypowiedzi, wczoraj na noc wzięłam pierwszą tabletką a dzisiaj umieram , bół głowy zatkany noś mdłości tragedia

Gość karolka8512
dzięki dziewczyny za wypowiedzi, wczoraj na noc wzięłam pierwszą tabletką a dzisiaj umieram , bół głowy zatkany nos mdłości tragedia tabletki dostałam na mlekotok

Gość karolka8512
sory za dwie te same odpowiedzi komp mi się muli

Gość fixmefixmefixme
ja co prawda bralam go kiedys, teraz na razie wyniki prl mam w normie, ale co do skutkow ubczonych, tzn zle samopoczucie - mialam masakre po nim, wiec rozumiem :o ale po ok. 2 tyg organizm sie przyzwyczaja i poczujesz poprawe

Gość mamajulkiiii31
ja zaszłąm w 2 cylku zazywania bromergonu tez sie zle po nim czułam na pcozatku