Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozkowwwwwwwwwa

Niech mi jakas madra mama pomoze wybrac wozek z allegro

Polecane posty

Gość wozkowwwwwwwwwa

Musze dzis zamowic, potzrebuje lekka spacerowke do ok 200 zl, na krortkie wypady do sklepu, na zakupy, zeby była mała i lekka bo mam male auto i bagaznik. Synek ma 8 miesiecy ale od dawna siedzi juz dobrze. Obecna spacerówka ktora mam jest ciezka, nieporeczna i byle jaka nawet kosza na zakupy nie ma. Wybierzcie mi cos bo tyle tego ze nie moge sie zdecydowac.

Gość oj tam ojtaaammm
to daj jakies linki...czy mamy za Ciebie szukać?

Gość wozekspacerowy
HEj, Jestem akurat w fazie szukania właśnie lekkiej spacerówki...i po przeczytaniu wielu wątków zdecydowałam się na Peg Perego Aria (waga - ok.6,5 kg) jeśli używany a jak nowy to Graco Mirage ( waga 7 kg) Mają dobre opinie wśród matek i co najważniejsze nie są bardzo drogie.

Gość wozkowwwwwwwwwa
no wlasnie dobrze by było jakby jakas mama za mnie poszukala bo allego to pierwszy raz widze, nigdy nie bylo potrzeby zebym tam cos kupywala. Na sklepy nie mam co liczyc bo najblizszy z rzeczami dla dzieci jest ok100 km od miejsca gdzie teraz mieszkam

Gość hejżeha
O graco mirage to ja właśnioe przeczytałam dziś same złe opinie i skreśliłam go z listy :-) Chicco Multiway wydał mi się być ok i Graco Ultima.

Gość oj tam ojtaaammm
ktos ma za ciebie szukać?? a co Bozia raczek nie dała?? wpisujesz w przeglądarkę spacerówka i już, tak trudno?

Gość wozekspacerowy
złe opinie...hm.....to dobrze , że jeszcze nie kupiłam... choć oglądałam w sklepie i całkiem całkiem.....w takim razie moje poszukiwania będą trwać :) a jaka jest waga Chicco Multiway?? ma regulowany podnóżek? Bo w Graco to właśnie jest jeden minus-podnóżek.

Gość hejżeha
Ten Multiway miał dość dobre opinie, no i przekonały mnie stabilne, dość duże koła, które niby łatwo pokonują krawężniki i trudny teren. Ale chyba nie należy on do leciutkich wózków. A co do podnóżka w Graco, to nie wiem. Mnie bardziej interesuje regulacja oparcia, bo w tej kwestii natknęłam się na bubel, którego nie można ustawić do pełnej pozycji siedzącej.A ja chcę, by można było ustawić oparcie jak najbardziej pionowo,prawie że prostopadle do siedziska.

Gość wozkowwwwwwwwwa
Lolunia a po jakich terenach jezdzisz, napisz cos wiecej-nawet mi sie ten wozek podoba

Gość wozkowwwwwwwwwa
a co myslicie o tym czarnym?

ja jezdze po kazdej po dziurach o dziwo sie super sprawdza z tymi kolkami bo sa super amortyzatory nawet po piachu jest spoko :) ogolnie bardzo duze spaceruje z coreczka i jest naprawde super ten wozek :) no i cena atrakcyjna ja kupowalam ponad tydzien temu ale zauwaz jak one szybko schodza ludzie w mig wykupuja wiec jest na nie popyt pozdrawiam . Czarny odpada pomysl dlaczego lato upal slonce lepiej kolor jasniejszy ktory odciagnie slonce