Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyy99999

blagam fryzjerke o rade

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyy99999

Dziewczyny bardzo prosze o rade Otoz naturalnie mam wlosy koloru ciemny blond,od okolo 6 mcy farbowalam na rudo,raz henna,raz farba,roznie.Dowiedzialam sie ze jestem w ciazy,no i nie farbowalam z miesiac,zrobil sie odrost i pomyslalam ze pofarbuje na ciemny blond,oczywiscie nie wyszedl.Teraz na glowie mam odrost koloru jasno rudego-wpadajacego w zielony,reszta rudy a koncowki ciemno rude prawie brazowe. Moje pytanie jest co moge zrobic z takimi koszmarnymi wlosami? Czy jakis balejaz brazy z blondem(czy to wyjdzie za pierwszym razem) CZy na braz i powoli jakos schodzin na swoj blond. Poradzcie cos prosze.

Gość pomocyyyyyyyyy99999
dodalam drugi raz bo myslalam ze nie weszlo zaz pierwzsym razem.sorki

Gość ja nie jestem z ca
albo balejaz u dobrego fryzjera blond z brazem albo ciemny braz na cala glowe.

Gość allllle
zebny normalnie wygladac musisz zrobic ciemny kolor zeby przykryc wszystko,,musisz przeczekac az włosy odrosna,,za duzo nakładanych farb mozna zniszczyc wlosy

Gość Małoszka
Nie kombinuj sama w domu. Włosy w ciąży różnie reagują na taką chemię itp. Idź do fryzjerki, ona coś zaradzi.

Gość pomocyyyyyyyyy99999
a nie da sie ich zdekoloryzowac i zrobic z nich ciemny blond z refleksami ? Troche sie boje ze jak zrobie braz to potem ciezko mi bedzie z niego zejsc.

Gość pomocyyyyyyyyy99999
NIe chce sama nic w domu robic,che isc do fryzjera tylko chcialam sie was poradzic.

Gość ja nie jestem z ca
dalabym sobie spokoj z dekoloryzacja na twoim miejscu. jezeli mialas rudy kolor to wybeirz jakis cimeny miedziany braz.

Gość pomocyyyyyyyyy99999
dziekuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi,trudno farbne sie na ten braz jak radzicie...i potem jak kiedys wroce do swoich.....to juz nigdy....;-)

Gość kasiwilk
henne i farbe nie powinno sie stosowac bo mozesz sobie spalic wlosy w ciazy tez nie powinno sie za czesto farbowac wlosow ;/