Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robićc.

Co ja mam o tym myslec??

Polecane posty

Gość Co robićc.

Otóz od okolo 3 tygodni spotykam sie z pewnym chlopakiem. On mi sie bardzo podoba, ja jemu tez tylko zastanawia mnie dlaczego on rzadko sie do mnie odzywa :( widzimy sie 2 razy w tygodniu a mieszkamy bardzo blisko siebie, a jesli chodzi o sms czy telefon to raz na dwa dni zadzwoni albo napisze, albo nawet nie.. Co ja mam o tym myslec? o czym świadczy takie zachowanie?

Gość OLaLaLa9
to że sie nie zakochał na maxa

Gość aaaaaaaaaaaaaas
o tym ze ma tez swoje zycie i swoje zajecia

Gość dziewucha bez brzucha
Może nie lubi pisac smsÓw, albo szkoda mu kasy na to. Albo spotyka się z Tobą a pisze z innymi siksami :( chłopów nie zrozumiesz... A stara się o Ciebie???? odczuwasz to,że mu na tobie zależy? w jakim wieku jesteście?? :P

Gość xiquilla
jakby był rzeczywiście zainteresowany czesciej by sie oddzywal albo by czesciej dzwonil o pisal! moze ma jeszcze kogos i nie tylko z toba sie spotyka

Dokładnie, może gośc poprostu nie ma czasu.

Gość Co robićc.
Jestem świadoma, ze ma swoje zycie i swoje zajęcia, ależ oczywiście. Ale moim zdaniem chyba moglby zalezc chwilkę w ciagu dnia zeby napisać coś milego lub zadzwonić.. Jak jestesmy razem to jest cudownie - no widac ze mu sie podobam po prostu ale jak sie nie widzimy to mam wrazenie ze dla niego nie istnieję.. Nie ma innej na boku na bank jestem pewna

pewna to Ty możesz byc śmierci!!! a nie Jego! 3 tyg. a Ty taka pewna jesteś??? Skoro jesteś pewna jego to po co piszesz tutaj? zapytaj się go wprost co robi w ciągu dnia i czemu tak rzadko się odzywa ... on Ci wcisnie kit a Ty mu uwierzysz, bo taką pewnośc masz? :D żalik. :D

Gość Co robićc.
Tak, mam pewnosc ze nie ma innej, nie chce mi sie tlumaczyc skad jak i co ale wiem.

Gość xiquilla
to sie zastanow dlaczego prawie sie nie oddzywa bo jakby mu naprawde zalezalo to bylby na wyciagniecie reki

moze spotyka sie z braku laku skoro ma wazniejsze zajecia, czasem sie spotka z toba i tyle, jak facetowi zalezy to codziennie sie odzywa, a jezeli mieszkacie niedaleko siebie to tym bardziej

no oki. Rozumiem. Tylko zaznaczyc chcę iż jest mnóstwo sposobów na podrywanie innych kobiet (nawet nie w realu). Może pisze do dziewczyn na NK i im bajer ciśnie?:P ja znam taki przypadek. Moja przyjaciółka była z chłopakiem rok czasu. Ona u niego pomieszkiwała i podejrzała hasło na NK. a tam same pikantne texty z innymi i dowiedziała się wtedy ,że on po pracy jeździ do jakiejś itp. A dla niej czasu nie miał!!!!:( a innej bajer cisnął.

kobiety sa uczuciowe i łatwo sie przywiązuja... a faceci niestety nie!:(

Gość Co robićc.
Wprost marzyłam o tym żeby kolejny raz się zawieść na facecie:( juz chyba setny raz nic mi nie wychodzi w zyciu uczuciowym ehh. No ale w sumie nie wszystko stracone jeszcze, poczekam jeszcze troche a napewno sie wszystko do konca wyjaśni..

Napewno będzie dobrze!!!!! :) nie martw się aż tak. Jeszcze krótko sie znacie i może nie chce się narzucac;) Głowa do góry:D

Gość xiquilla
w sumie moze tez tak byc ze chlopaczek nie chce sie angażować

Gość Co robićc.
Jestem w kropce.. wszystko mu powiem przy najblizszym spotkaniu.. Które nie ma pojęcia kiedy bedzie..

a to Ty proponujesz kiedy się spotkac czy to on np. dzwoni i nalega??? Bo to jest też istotne. :) skoro On to jest OKI. A jesli to Ty inicjujesz spotkanie to ciężko.... :P

Gość Co robićc.
A to naprawdę różnie z tym proponowaniem spotkań, ale chyba jednak częściej on ja z 2 razy proponowałam

Gość xiquilla
naprawde ciezka sprawa

a myślisz,że jak byś się do niego całkiem nie odzywała(np. z 3 dni). To jaka byłaby jego reakcja na to??? dzwonił by? przyszedł szybko wyjaśnic co się z Tobą dzieje????? :P:P:P

Gość Co robićc.
Nie mam pojęcia jakby zareagował na takie 3 dniowe milczenie :P Hmm a moze warto się przekonać?

Gość xiquilla
ja mysle tak albo nie chce sie angażować ale jesli bys mu sie naprawde podobala to mysle ze znalazl by czas albo nie ma czasu jest zajety albo jeszcze z kims pisze czy sie spotyka. ile macie lat ?

Gość xiquilla
dziewucha bez brzucha masz racje zeby zrobila tak ciekawe jakby on zareagował bo moze widzi ze jej zalezy i ma ja jako kolo ratunkowe

No własnie... niech zrobi taki experyment. Ja jak tak zrobiłam raz to przyleciał chłopak na skrzydłach... a nie odpisywałam z 4 h. tylko. Niech ona tak zrobi i zobaczy czy jej "men" mysli o niej poważnie:D

Gość xiquilla
ile macie lat???? bo tez duzo zalezy od wieku jak facet mysli

Gość xiquilla
czytalam ostatnio ciekawa ksiazke o facetach i jaki maja tok myslenia i nawe sie zgodzilam w tym co bylo napisane

Gość xiquilla
a wyobrazcie sobie ze ja mojego przyszlego mezucha na samym poczatku strasznie olewalam ale zawsze mialam na wyciagniecie reki i teraz kto by pomyslal bede sie z nim zenic hihihi

autorka tematu chyba pobiegła do swego lubego wyjaśniac sytuację:)

Gość w poszukiwaniu samej siebie
DO: Co robićc. Ej kurde jakbym czytała o sobie dziewczyno haha. Jak ma na imię ten chłopak? :D