Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malediwa25

czy to sa objawy ciazy? bardzo sie boje.

Polecane posty

Gość malediwa25

wspozylam z chlopakiem w dni plodne. troche spermy dostalo sie do srodka. z gory pisze, ze nie planuje na razie dziecka ale w ostatecznosci mam bardzo dobre warunki by je wychowac. ostatnio czulam straszny bol lewego jajnika i prawego czasami (cos jak bol miesiaczkowy) tylko, ze ponad tydzien przed okresem. mam twardy brzuch, wczoraj podczas sexu czulam bol jajnika i ogolnie nie czulam sie komfortowo. ciagle czuje sie zmeczona i rozdrazniona. mam temperature 37. rano jest mi niedobrze i mam biegunke. jestem 4 dni przed miesiaczka. powiedzcie mi czy moge te objawy brac za ciaze? robilam test (wiem, ze nie powinno sie robic go przed terminem miesiaczki) wyszedl negatywny. boje sie.

Gość synusiatatusia
mam podobnie tylko bez temperatury (znaczy nie mierzylam) wiec czekam na wypowiedzi

Gość malediwa25
czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość allinkakk
pytasz sie tak,,,jak nie wiem,,jakby ci sie spozniała długo to rozumiem,,ale jestes przed okresem i takie durne pytania zadajesz

Gość ksiezniczka na ziarnku grochu
Mi to wygląda na PMS, a nie na ciążę

poczekaj do dnia spodziewanej @ i zrób wtedy test z rannego moczu to się dowiesz a jak już jesteś ciekawa to możesz zrobić bete w laboratorium ze 2, 3 razy by zobaczyć czy rośnie jak tak znaczy się ciąża :) a co do objawów hmmm ja w żadnej ciąży nie miałam tak wcześnie objawów, ale jak sobie wkręcałam że może jestem to od razu żygałam i piersi mnie bolały :) poczekaj do terminu nie będzie @ rób test i tyle

Gość malediwa25
tylko ze przez ponad 10 lat nigdy nie mialam PMS.

Gość allinkakk
ile czeka sie na bete

Gość liskowa1982wawa
Ja się staram i tez mam biegunkę, jutro niby mam miec okre.. Oby nie przeszedl Oprocz tego mam drgawki, zimno mi i niedobrze..

Gość malediwa25
eh watpie zebym sobie to wmowila gdyz wspolzyje bez zabezpieczenia od 9 miesiacy i nigdy nie mialam tego typu problemow - jestem uczulona na lateks a jesli chodzi o antykoncepcje to wole juz byc w ciazy niz ja przyjmowac. Wyznaje zasade, ze skoro mam chlopaka, z ktorym jestem juz pare lat, mamy dobre prace dom itd to dziecko nie bedzie tragedia. jednak na razie bym nie byla bardzo szczesliwa.

Gość stuku_puku
może być zapalenie przydatków- polecam wizytę u gina.