Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi Mańka

Ale historia!!! Dostałam list zwykła pocztą od f.windykacyjnej!!!

Polecane posty

Gość b grbsrdabae
A co do przyznania się to absolutnie do tej firmy nie dzwoń, jak już to do szkoły, bo tam nic nie nagrywają i nikt ci nie udowodni, że dzwoniłaś. A nieczytanie umów to jakaś plaga, pracowałem kiedyś w punkcie obsługi klienta i dosłownie 1 osoba na 20 czytała umowę przed podpisaniem. A potem były wielkie cyrki i histerie, że oni mają zapłacić za dodatkowy miesiąc. A o miesięcznym okresie wypowiedzenia piszą w każdej umowie.

Gość
hehe jak wysylaja zwylym listem to mozesz utrzymywac, ze to do ciebie w ogole nie dotarlo ;)

z tego co się orientuję to na AHE pomimo rezygnacji trzeba płacić 70% czesnego do końca semestru.... poza tym oni tam ładne odsetki sobie naliczają, coś o tym wiem ;) także przez ten czas mogło Ci trochę długu urosnąć

Gość marta33
Ludzie nie bójcie się firm windykacyjnych,to zwykli oszusci,czekaja tylko na naiwnych ludzi,co im zaplaca.te ich smieszne lisciki,mozna jedynie zbierac na rozpałke do pieca.Nękają,wysylaja przeróżne pisma,taki ich zawod-straszenie.Chcieli ode mnie wyłudzic 1900zł,za dług fikcyjny,przedawniony.Zamiast oni mnie straszyc sadem,to ja mam prawo ich straszyc,za dług fikcyjny,za nękanie.

Gość gość
Moja droga. W momencie, kiedy oni oddali ci dokumenty = WSZYSTKO JEST UREGULOWANE. I koniec. Napisz, że możesz się w sądzie spotkać. NIE DAJ SIE NACIAGNĄĆ.