Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojjnyyy

Czy mlody facet ma szanse u dojrzałej kobiety?

Polecane posty

Gość fsdgdsbhdnbgb
a ja lubelskie

Gość heło
Przystojjnyyy ale jak poznac,bo przeceiz wirtualne poznanie to żadne poznanie. I po co ci taka stara baba?

Do heło, poznac w sensie wyjsc gdzies, spedzic w normalnym towarzystwie czas, ja nie mysle tylko ta glowa na dole jak co nie ktorym sie wydaje. Lubie starsze kobiety po prostu i nic na to nie poradze :) Taka ma natura:)

Gość heło
Przystojjnyyy na epwno dziewczyny nie masz i masz nadzieje,ze jakas stara nadstwi ci dupska.Bo jezeli masz dzewczyne i szukasz starej baby to jeszcze gorzej.

Gdybym mial dziewczyne to nie szukalbym nikogo :) Ale skoro jestem sam to chyba mi wolno poznac kobiete wedlug swych upodoban :)

Gość heło
Przystojjnyyy ty 21 latekj chcesz np.wyjsc gdzies z 35 lub 40 lub wicej latką? Bo do 35 to jeszcxe nei taka dojrzała kobieta. To mzoe weź swoja mame i idz z nia do kona :-)

Gość heło
Przystojjnyyy amsz małego fiuta,ze młode z ciebie sie wysmier\waja czy moze nie uprwiasz w ogole seksu ze wzgl na bojaźń odrzucenia przez młoda ?

Gość dojrzała..,
heło, masz 17 lat że taka jesteś głupiutka? Młodzi faceci zawsze bedą uwielbiać starsze.może to odczujesz kiedys ,tylko potrzebujesz czasu haha.

Gość heło
dojrzała..,zal mi ciebie stra babo,młodzi owszem spogladaj na stare baby aby je przeleciec,bo na starej picy młody chuj sie cwicy

Gość heło
dojrzała.., dla ciebie to zaszczyt,ze młody zrobi z ciebie worek na sperme?

Gość heło
Przystojjnyyy tylko pamietaj,ze dojrzałą ma juz cipsko a nie cipcie,wiec twojn mały fiutek bedzie luz czuł,ale dojrzałe czesto w tyłek pozwlaja sie walic,wiec moze po tej dojrtzałes pojezdzisz troche w dupie

Gość dojrzała..,
Głupota jednak nie ma granic,

Nie bede tlumaczyl ze mi nie o seks chodzi to jest tylko dodatek do zycia. A czy bedzie miala wiadro czy nie to juz nie Twoja sprawa :)

Gość heło
dojrzała..,za to ty jestes madra z braku seksu szukasz młodego w necie

Gość wesoła wdówka
:D:D:D:D:D:D:D:D:D workiem na spermę to są kobiety który dają z powinności albo dla pieniędzy :D te które dają bo lubią czy kochają to są zmysłowe kocice:P szukaj młody starszej ;) nie dość ,że żadnych jazd ci robić nie będzie to poznasz seks z każdej strony :P powodzenia:)

Gość heło
Przystojjjnyyy 21 letni kretyn nie chodzi ci o seks tylko o dodatek towarzyski do zycia w postaci starej baby :-)

Helo zazdroscisz bo nie umiesz przyznac ze Tobie jest brak seksu, dlatego starasz sie zwrocic na siebie uwage ale pod przykrywka tez szukasz kogos kto Cie zaspokoi :)

Gość dojrzała..,
Przystojny,szkoda że nie mieszkasz bliżej bo widzę że fajny z Ciebie facet

Gość vikimiki
Czytam takie tematy i modlę się aby moj 20 letni syn był normalny. A tak z ciekawości zadam pytanie dojrzałym paniom.Czy zadowolone byłybyscie gdyby wasi synowie 20 letni uprawiali seks z dojrzałymi kobietami,albo co lepsze zwiazli by sie z takimi 40 latkami ?

Gość ladnybrzydal
jak nie kupisz mu komputera bądź nie podlaczysz go do interentu to masz szanse że bedzię normalny :)

Gość heło
wali mi z pyska i żadna mnie nie chce

Gość dojrzała..,
Tylko że ja mam 31 i związe się z kim chce:))

Gość asdfghjkl;
Tutaj to można popaść w depresję ja mam 38 lat jestem zgrabna zadbana a jak czytam wasze wypowiedzi to się czuję jak 70 tka.Myślę że niektóre młode miały więcej ch.. w dupie niż takie jak ja.

Gość heło
dojrzała..,masz 31 lat,wiec dojrzała jeszce nie jestes.

I tak wiedzialem ze nie mam szans poznac zadnej kobiety :) Ale przynajmnie sprobowalem :) dziekuje Wam drogie Panie za rozmowe:)