Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasprawa

Jaki lek dozwolony na tą wstrętną zgagę???

Polecane posty

Gość takasprawa

Dziewczyny, co mogę bezkarnie kupić w aptece? Jestem dopiero w 6. miesiącu a już nie mogę spać przez zgagę, jak tak będzie do końca to się wykończę. Jak wpływa na nią odżywianie? tzn, jakich produktów powinno się unikać?

Gość lalalalalalalalalalalalal
rennie napewno mozesz ja tez bralam i naprawde pomaga:) migdaly tez dobrze robia

ja mam większą zgage po słodyczach. Najlepiej jeść produkty lekkostrawne i nie jeść bezpośrednio przed snem, trzymając sie tych reguł udaje mi się mieć noce bez zgagi ;) na zgage pomaga picie lipy ale maxymalnie jedną filiżankę dziennie.

Gość takasprawa
Dziękuję!

Gość matka x 2
u mnie pomagalo: - migdaly (dluugo gryziesz 3-4 szt i polykasz) - rennie ale tylko tymczasowo - mleko (ale nie zawsze) - najlepsze bylo jedzenie malych posilkow

Gość woda zuber
likwiduje zgagę natychmiast

Gość wder
migdały - na mnie nie działają mleko- mi pomaga ale jak mam mega zgagę to tylko renni

Gość ladyosa
mleczko allugastrin - u mnie działalo a zgage mialam potworną.

Ja słyszałam, że na zgagę bardzo pomocny jest proszek zasadowy langsteiner. Sama go próbowałam i muszę przyznać, że w smaku jest przyjemny. Jeśli natomiast chodzi o odżywianie to przy tego rodzaju problemach należy unikać przede wszystkim czekolady i pikantnych potraw.

Ja słyszałam, że na zgagę bardzo pomocny jest proszek zasadowy langsteiner. Sama go próbowałam i muszę przyznać, że w smaku jest przyjemny. Jeśli natomiast chodzi o odżywianie to przy tego rodzaju problemach należy unikać przede wszystkim czekolady i pikantnych potraw.