Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkaaaaa...hdshg

Mój problem wygląda tak:

Polecane posty

Gość patkaaaaa...hdshg

Otóż jakiś czas temu, moze w pazdzierniku zaczelam sie zle czuc, mialam zly humor, stalam sie nerwowa, nie moglam spac w nocy, stracilam apetyt. W tym samym czasie zaczely sie moje problemy z miesiaczka, krwawienia miedzy cyklami. Poszlam do lekarza, okazalo sie ze mam duza torbiel, w styczniu mialam laparoskopie musieli usunac mi prawy jajnik, jakies 3 tygodnie potem odebralam wyniki badan. Lekarz powiedzial ze otarlam sie o powarzna chorobe, bo byl to nowotwor, cale szczescie lagodny. Od wrzesnia minelo sporo czasu a mi zamiast sie poprawic to sie pogorszylo. Nadal mam problemy ze snem, jestem wciaz rozdrazniona, nic mnie juz nie cieszy, schudlam, gdyby nie obowiazki to moglabym przesiedziec caly dzien w domu, wciaz placze ot tak, nie wiem sama czemu, nie umiem wytlumaczyc co sie ze mna dzieje. Nie wiecie czemu tak jest. Jesli ktos moglby mi cos poradzic wytlumaczyc bede bardzo wdzieczna!

Gość Laura z S 26
może masz depresję? Ja sama przeszłam przez łagodny nowotwór tyle że u mnie leczono go farmakologicznie. Najlepiej gdybyś miała kogoś bliskiego i szczerze pogadała.

też miałam ponoć torbiele na jajnikach tak mi lekarz powiedział na pierwszym badaniu i dodał ze nic groźnego to nie jest dał mi tabletki antykoncepcyjne zeby mnie brzuch przy okresie nie bolał później zraz mi zrobił badanie i koniec teraz tylko recepty mi wypisuje więc te torbiele mogą być groźne jednak

Gość HP
id 9lat funkcjonuje na 1 jajniku , mam usunietą macice+jajnik, chodzę na kontrole i lekarz stwierdz że1 jajnik który został wspaniale funkcjonuje i radzi z hormonami może powinnaś sprawdzić hormony

Gość patkaaaaa...hdshg
Laura z S 26 kurcze chodzi o to ze rozmawialam z przyjaciolka o tym co sie dzieje....w sumie tylko raz bo ja sama nie chcialam do tego wracac. HP a jak mam sprawdzic hormony? mam isc do lekarza i mu to wszystko powiedziec czy jak?

Gość a u mnie sie okazalo ze
mi sie wydaje ze to jednak moze byc wina hormonow