Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluszki

czy nie za duzo dziecko by przebierac na czyims lozku pieluche?

Polecane posty

Gość pieluszki

dziecko 3 latka dziewczynka ... powiedzcie jak lepiej przebrac pieluszke? - gdy stoi czy klascz gola dupcia na lozku 3 latka jak jest sie w gosciach??

Gość tak jak wam wygodniej
wydaje mi się że w gościach można spokojnie zrobić to w ubikacji na stojąco czy siedząco, bo dziecko przecież jest na tyle duże, że nie "leci z rąk" jak się go nie trzyma, a na łóżku to też nie grzech, chociaż pod pupę radziłabym coś podłożyć.

W wieku przedszkolnym i w pieluszce:o Toż to już sra, jak stary:o Jakbyś swoją kupę sprzątała na cudzym łóżku:o

Gość pieluszki
dokladnie ma 2 latka i 8 miesiecy i w gosciach tak u mnie sie zdarzylo, dziewczynka lata biega jest duzo, troszke mnie to zbulwersowalo, bo ojciec dziecka rzucil pieluche na lozko ( na szczescie czysta- ale skad mialam to wiedziec) a matka dziecka dziecka brudne pieluchy zwija i po katach u mnie chowa, na podloge. nie wiem jak zareagowac, bo zawsze to ja jestem ta winna. mnie to irytuje

Gość pieluszki
aha a oni na mnie krzywa patrza jak cos nadmienie. bo duza panna i facet kladzie ( rzuca!) na lozko i rzuca pielucha

Dziecko mówić nie umie, że mu się chce?:o Ja rozumiem w nocy, może się coś przytrafić, ale w dzień?:o

Gość pieluszki
i robi na pokaz jak to dzieckiem sie opiekuje! wczoraj to mi oczy wyszly

Nie wiem, co powiedzieć, ale dla mnie to obrzydliwe. Ja mam mniejsze dzieci, ale od początku uczę je zachowań intymnych. Nie były karmione publicznie i pieluszki zmieniam im nie na oczach wszystkich.