Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala anastazja

Pytanie o sperme!!!

Polecane posty

Gość mala anastazja

Z góry mówię, że pytanie poważne i mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która odpowie mi na nie szczerze, bez dowcipnisiów! Czy smak spermy u mężczyzny, który poddał się wasektomii, zmienia się? Czy np jest bardziej gorzki czy jaki w porownaniu do spermy zawierajacej plemniki? Rozumiem, ze smak ten zmienia się w zależności od tego co zje, ale czy brak obecności plemników w spermie zmienia jej smak? Bardzo mi zależy na odpowiedzi :(

Gość tratatatatata
nie, nie zmienia sie

Gość
nie zmienia sie, nie ma tylko plemnikow, cala reszta plynu jest

Gość mala anastazja
myslalam ze moze plemniki nadaja ten specyficzny slonawy smak. bo sperma mojego ma dziewny smak, inny niz wczesniejszych partnerow i nie wiem czy nie poddal sie wasektomii...

Gość tratatatatata
ja pierdole jaka debilka

przecież możesz zrobić test na plemnika . poproś nosiciela spermy , żeby zaraz po wytrysku nałożył odrobinę na płytkę szklaną . jeżeli plama się przesuwa , znaczy to , że plemniki są i mają się dobrze .

Gość mala anastazja
ogolnie sperma ma dobry smak sporo jej już próbowałam , wielu męzczyzn ma dobrą spermę , oszczedzam na żywności dzięki ich sosowi

Gość mala anastazja
już widzę klony, jaka szkoda, ze na kafe siedzi coraz więcej dzieciaków. a moje pytanie jest jak najbardziej poważne. Wiem, ze po wasektomii może nie być blizn a mój partner może mi nie powiedzieć prawdy, z resztą nie wiem jak mu zadać to pytanie...

Gość magdaaaaaaaSmutnaa:(
a skad takie przypuszczenia ze jej sie poddal juz ma dzieci ? czy ich nie chce miec w ogole?

Gość mala anastazja
ma już. i biorac pod uwage wiek jego zony i ich kariery... nie wiem sama.

Gość Andzia860
Sama jesteś dzieciak skoro wolisz degustować spermę zamiast się spytać partnera o tak istotną dla związku kwestię...

Sperma ma rozny smak i u tego samego faceta.Moja dziewczyna lubila jak koncze w ustach i polykala wszystko i bylo git,Pewnego razy jak jej skonczylem w ustach, natychmiast poleciala, jak z procy do lazienki wypluc!Powiedziala pozniej, ze jakas byle wyjatkowo gorzka.Nie wiem od czego to zalezy!