Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia01

Jak wynagrodzic chlopaka?

Polecane posty

Gość nelcia01

Witam, mam problem... zastanawiam sie jak mozna wynagrodzic swojemu chlopakowi przez co przeszedl ze mna? Ogolnie jest tak ze on zerwal ze mnie poprzez to ze nie moze mi wybaczyc ze bylam w innym zwiazku podczas gdy mysmy sie juz rozstali i nie byli ze soba okolo pol roku. po tym czarie wrocilismy do siebie i juz nastepne pol roku minelo ale jednak sie nie udalo, on nie mogl tego zniesc... bardzo go kocham i wiem ze on mnie tez i jestesmy dla siebie stworzeni.... macie moze jakies pomysly jak mu wynagrodzic to ze go tak bardzo zranilam i bysmy mogli byc razem szczesliwi? bysmy znowu razem byli? prosze pomozcie :( jestem zalamana !

Gość sdfgsnsdfsg
Może oddaj mu się w końcu analnie ;P A na poważnie to jak widać nie jesteście dal siebie stworzeni i nic tu jesz nie pomoże bo razem nie będziecie.

Gość Andzia860
Jeśli twój chłopek nie potrafi ci zapomnieć przeszłości to nie ma sensu związek .

Gość alalaaa
to jakaś ciota nie chłopak,mazgaj jeden!!!

Gość Andzia860
Nic na siłę.

Gość ptasiek jak ty
kurwa cwelu zalosny jestes

Gość sloneczko01
Ale Wy pesymisci jestescie ;p lepiej mi powiedzcie co moge zrobic? mam jeden pomysl ktory realizuje.... jest wiec tak ze rozstalismy sie 13go marca a 18nastego mam 3cia rocznice.... wiec to juz w ten piatek, pomysl jest taki ze kupilam duze pudelko z kokarda i ladnym materialem w srodku i mam zamiar wsadzic do niego malego misia, album ze zdjeciami i podpisami pod kazdym zdjeciem, wino lub szampana, swieczke, moje ponczochy, ktore dobrze zna, mala rozyczke, video na ktorym nagram siebie wyznajac mu co czuje i jeszcze kartke na rocznice i list w ktorym napisze jak bardzo go potrzebuje i ze zrozumialam bardzo duzo. mam zamiar jechac do niego niezapowiedzianie w piatek i mam nadzieje, ze porozmawiamy, a jesli on przyjmnie mnie bez zlosci to mysle o ze powiem mu, ze u mnie w domu mam jeszcze jedna niespodzianke dla niego :)

Gość sloneczko01 (nelcia01)
Co o tym myslicie?

Gość Wiki1996
Myślę, że to dobry pomysł. To znaczy tak , jeśli na prawdę Cię kocha tak jak mówisz , to Cię wysłucha i da jeszcze jedną szanse. Spróbuj wtedy się dowiesz na prawdę co do Ciebie czuje.