Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczyty zacofania

----------jaki jest waszym zdaniem szczyt zacofania???

Polecane posty

Gość lalalililbomngo
może to nie jest szczyt zacfania ale w moim odczuciu zacofaniem jest używanie w dzisiejszych czasach jako metody anty stosunku przerywanego, kalendarzyka i innych np płukanka z coli :) bo tacy ludzie myślą ze tablety anty zabijają a od gumek penisy pokrywają się krostami po czym mogą odpaść (przysięgam, że coś takiego usłyszałam od księdza) i wiem ze niektorzy tak postępują

Gość Andzia z parku
Może ten ksiądz miał uczulenie na lateks ??

Gość Venus Joy
"nie używanie tv" Dla mnie to jest bezmyślność oglądanie telewizji.

Gość lalalililbomngo
może i miał ale penis to by mu od tego na pewno nie odpadł :) chyba ze by sobie uciął

Gość
hahah nie zapomne jak w podstawowce po przeprowadzce na wioche przy sprzatanu swiata nie umialam poslugiwac sie miotla z glaezi wszyscy na mnie najechali i nauczycielka zaczela pytac ,mnie ironicznie " to ciekawe czym sie u was w domu sprzata" a ja jej na to-odkurzacczem ;) jakies 4 miesiace temu u siebie w bursie mialam okazjje poobserwowac jak jeden typ sciaga zdjecia z aparatu na dysk. pomieszaly mu sie i ustawial je po kolei RĘCZNIE. wytrzymalam 5 min i sie zlitowalam

Gość hyde park****
homofobia, ksenofobia, rasizm, oslepiajaca religijnosc

dla mnie totalna wiocha jest zapraszanie kogos na impreze a pozniej chwalenie sie ile to makaron nie kosztowal,parmezan i wino,jak dla mnie moglabym nawet jesc suchy makaron i popijac woda ale w normalnym towarzystwie :O

Gość
hydepark nietolerancja i wszelkiego rodzaju fanatyzm i hipokryzja taaaak chwalenie sie co to sie nie ma zastaw sie a postaw sie, szczegolnie swieta, wesela, komunie przylazene bez zaproszenia bo "akurat przechodzilam" pytanie synowej natarczywie o zrobienie wnuka bo taka jest rola kobiety ;)

Gość sralimuchbedziewiosna
szczytem zacofania wg mnie jest: naturalna antykoncepcja przyjmowanie księdza po kolędzie instytucja małżeństwa w katolickim wymiarze, kiedy to 99% nie przestrzega katolicyzmu wogóle oglądanie Klanu i M Jak Miłość chodzenie do kościoła...bo tak trzeba... bicie swojej partnerki, zony przy całym katolicyżmie jaki wyznajemy tzn co dzień w ryj dostajemy od męża poślubionego przed księdzem i co tydzień z tym mężęm zapieprzamy do kościoła negowanie istnienia takich zjawisk społecznych jak homoseksualiści,single, transwestyci, ludzie o wolnych poglądach oglądanie telewizji Trwam i słuchanie Radio ma Ryja nie czytanie książek potępianie żydów przez katolików choć Jezus który założył związek wędkarski który przetrwał 200 lat był zydem, nigdy tego nie pojmę nie sprzątanie po swoim psie oszukiwanie państwa pracując nielegalnie głosująs na PIS oglądają Pospieszalskiego bycie obrońcą Krzyża wierzenie w to że samolot z prezydentem rozpierdolił się z winy ruskich nic więcej nie przychodzi mi do łaba

Gość
sralimuchy zgodaw 100%

jeszcze jedno urządanie weselich na 300 osób..zastaw się a pokaż się, wydaj całą kasę, zaciągaj kredyty na beznadziejną imprezę na której własna rodzina tak Ci dupe obrobi że szok to samo z komuniami, chrzcinami i innymi imprezami tego typu i odchudzanie się Panien młodych na swój ślub ściema jakich mało 3 miesiące po tym akcie wyglądają jak wieloryby

Gość
taaa i zapozczanie sie na te wesela na dlugie lat sama znam pare ktora na wesele pod rodzine zapozyczyla sie na 5 lat na ladne tysiace, po 2 latach sie rozwiedli kredyt zostal

dla mnie totalna wiocha u facetow to obciecie na ,,czeskiego pilkarza''-krotko z przodu, dlugo z tylu, a u kobiet zarosniete pachy, nogi i pipaa...:)

kolejny obciach to jak 30 paro letnia osoba mieszka z rodzicami

krótko z przodu długo z tyłu i wąsy na przedzie to juz MEGA obciach

Gość rrrrt4rt423ert3
2tfMnie wkurza jak ktoś nie umie zrobic przelewu przez internet i opłaca rachunki przy kasie w markecie lub na poczcie. Zwłaszcza w markecie mnie to wpienia, bo blokuje taki kolejkę na dobre 10 minut albo i dłużej. Oczywiście rozumiem starszych ludzi, ale do cholery młodzi to już by chyba mogli nauczyć się obsługi bankowości elektronicznej zamiast bez sensu kolejkę blokować???

Gość
taaaa rachunki dzisiaj nastalam sie na poczcie pol godziny bo staruchy nie wiedza co to internet... albo nie maja dzieci ktore im pomoga... zarosniete pachy, nogi i bikini to jest obrzydliwe, nie tylko wiocha dodawanie co chwila " ja mowie", jak mnie to wkurwialo u babci i mamy... telefon stacjonarny ( w sensie abonament w bloto, nic w nim nie ma a placi sie go by placic osobno za polaczenia... glupota) klocenie sie starych babsk zmlodzieza a jak nie maja argumentow to wyzywanie od gowniarzy, tudziez argumenty " bo ja zawsze"

akurat znajomosć "kalendarzyka małzeńskiego" nie jest złe , bo dla mnie zacofaniem jest seks bez zabezpieczenia bez absolutnego pojecia kiedy są dni płodne i bezcenna mina jak laska robi sobie test ciażowy z wynikiem pozytywnym ... albo rodziny gdzie jest mnóstwo dzieci ( dla mnie mnóstwo to już 4 , ale śa przecież i takie po 8-ro ) - to już szczyt zacofania .

Gość tdu
polak ze wsi moze i wyjdzie , ale wies z polaka- nigdy !

Gość
nooo seks bez zabezpieczenia albo stosunek przerywany bo on bedzie uwazal to juz szczyt i rodzinne popoludnia w tesco, wiocha nazywanie dzieci typu samanta, dzesika, wanessa, kawen, dno

Gość no y ja a
Ha! wszystkie "typy zacofania" przedstawiają mojego ojca...dlatego z nim nie rozmawiam,odpuściłam po nastu latach.Najgorsze są poglądy.Się zacznie jak w końcu przyjdzie mi żyć po swojemu.Oby na drugim końcu kraju. Chciałabym kiedyś spotkać kogoś normalnego :D

To nie wina ojca , z tym sie nie rodzi. Tak zostal wychowany, Ty mialas szanse zaczerpnac tej Europejskiej Polski. Wychowalas sie w dobie internetu. Nie smiej sie z niego , a przytakuj i odpusc.