Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quizzi

Jak odzyskać faceta spod znaku Panny?

Polecane posty

Gość Quizzi

Rozstałam się z chłopakiem spod znaku Panny, poniekąd z mojej winy. Jestem zodiakalnym Baranem, mam popędliwą naturę, mówię czasem za dużo przykrych rzeczy gdy się zdenerwuję. Jesteśmy od siebie tak inni, że czasem go nie bardzo rozumiem. Bardzo bym chciała go odzyskać,ale czy jest taka szansa? Gdzieś przeczytałam, że jak Panna już odejdzie, to już nie wróci, a ja bym chciała by wróciła...Wie ktoś coś na ten temat? Pomóżcie potrzebującej :/

Gość Analomaniak..
a kutasa to ty kiedy widzialas ?

Gość Quizzi
A co ma piernik do wiatraka? :P

Gość RamboXIV
Mściwe to cholerstwo więc będzie ciężko. Jedyne co możesz zrobić to nic nie robić. Panna nie lubi czuć się przymuszany, wiem, bo mój kot jest spod tego znaku ;/

Gość gość
Zwiazalam sie z Hiszpanem, to bylo ponad 3, 5 roku temu. Bylo to po skonczeniu studiow, poznalismy sie w Zakopanem, podczas miedzynarodowego kongresu esperanto. Zakochalismy sie, i ja po ponad 6 miesiacach zdecydowalam sie przeprowadzic. Moje zycie do czasu, jak znalazlam stala prace, toczylo sie. Nie mialam swoich znajomych, rodzina w Polsce, nie bylo za duzo forsy na rozwijanie swoich zainteresowan, na zwiedzanie, na weekendowe wypady. Wpadlam w rutyne pracy i powrotow do domu i czekania na niego. Byl to poczatek znajomosci, wiec uczucie bylo jeszcze swieze, wszystkie doznania byly takie nowe... Z czasem rutyna zycia codziennego ochlodzila nasze relacje, jednak nasza przyjaz w miare czasu sie umacniala. Szacunek rowniez, choc dochodzilo do glupich spiec z powodu roznicy kultur. Poza tym oboje mielismy silne charaktery, wiec czasami bylo naprawde trudno sie dogadac. Jednak on postanowił to zakończyć….. byłam rozbita…. Szukając pomocy trafiłam na maila perun72@interia.pl , jedna z kobiet pisała że dzięki rytuałowi miłosnemu u niego odzyskała swą miłość. Postanowiłam także spróbować. I udało się, chociaż już traciłam nadzieję : )

Gość gość
wez wypieprzaj

Gość gość
E tam, zaraz odzyskać.... Ja ci dam mojego :D Też spod znaku panny, ale mam go już dosyć :P P.S. Zwrotów nie przyjmuję ;)

Gość Mia985
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.

Gość gośćFacetspodznakupanny
Nie da się odzyskać faceta spod panny