Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkvnkdsjgnvjkdsf

Myślicie, że kosmetyki Benefit na allegro to oryginały?

Polecane posty

Gość sdkvnkdsjgnvjkdsf

Np. http://allegro.pl/benefit-delikatny-roz-do-policzkow-thrrrob-i1501911258.html Ten róż w Sephorze kosztuje ok 150 zł, tutaj niecałe 30... Albo Lemon Aid w sephorze 100 zł, a na allegro 15 http://allegro.pl/benefit-lemon-aid-korektor-powiek-oczu-promocja-i1504459208.html Bardzo lubię kosmetyki benefit, chętnie bym zaoszczędziła ale nie chcę się nadziać na podróbkę :P

Gość sdkvnkdsjgnvjkdsf
Te kosmetyki w Stanach są tańsze niż w Polsce, ale wydaje mi się właśnie, że upust jest zbyt duży... Ciekawi mnie skąd je biorą. Do głowy przychodzą mi 3 drogi: 1. Podróbka chińska 2. Produkty przeterminowane 3. Ktoś być może pracuje w spalarni (często wywożą tam oryginalne produkty z nadwyżek - o dobrym terminie ważności i pracownicy później je sobie biorą, moja ciocia pracowała kiedyś w cementowni i swego czasu przynosiła całe reklamówki markowych kosmetyków)

Gość hoohoo
sprzedajacy to osoby prywatne a nie firmy;) całkiem możliwe że sprzedajacy z allegro nabyli je na serwisie ebay;) i najpewniej to rzeczy oryginalne

Gość hoohoo
poszukaj na ebay i zobaczysz jakie tam sa ceny, w zachodnich krajach serwisy tego typu ze wzgledów prawnych bardzo zwracaja uwage na oryginalność;) poza tym te rzeczy z allegro to najczesciej próbki ktore ktos podprowadza i sprzedaje, mozesz sie o tym przekonać jak napiszesz do sprzedajacego zeby ci przysłał fotke z data waznosci;) (na próbkach jej nie ma)

Gość lesandrie
Na początku również byłam przekonana, że kosmetyki są oryginalne, ale niektóre komentarze mnie zaniepokoiły - jednostki piszą, że kosmetyki nie są oryginalne... Chociaż raz mile się zaskoczyłam zamawiając lakiery i odżywki SallyHansen. Na allegro po 5, 10 zł a ja w sklepie kupowałam za 30, 50 zł :P

Gość Marrkiza
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387906&start=60 Moja opowieść :) Wklejam link bo dopiero teraz znalazłam odpowiedni wątek, chociaż tamten o podróbkach też był :) Powtarzam - ksometyki Benefit z Allegro to podróbki- oczywiście są też pojedyncze sztuki oryginałów, ale są w cenie porównywalnej do tej z drogerii. Nie ma okazji za 30 zł. na oryginalen Benefity, a komentarze pozytywne dla sprzedawców są zapewne wystawiane przez ososby które nie widziały oryginału na oczy i po prostu sa nieświadome że kupiły bubel.Uważajcie!!

Gość gość
sprzedam erase paste Benefit nr1 Rozjaśniajacy krem kamuflujący pod oczy twarz cena do negocjacji bo użyłam dwa razy produkt kupiony w sephora emila.mili@wp.pl