Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam ochotę...

dziewczyny, jakie podobają Wam sie imiona dla córek?jak nigdy nie nazwałybyście?

Polecane posty

Ja mam Klarę, ale podoba mi się jeszcze Helena, Marta i Nina. NIGDY - Żaneta, Edyta i Wioletta oraz oczywiście te wszystkie nowoczesności typu. Nicola czy Jessica.

Nazwij Basia:) Mnie sobiscie podoba sie imie Łucja dla dziewczynki i Jeremi dla chłopca.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja chce zeby imie bylo uniwersalne. Monika, Magdalena, Anna, Joanna, Laura. zastanawialam sie tez nad Sandra ale mezowi sie nie podoba wiec odpada.

Gość 25235
A co sądzicie o imionach dla dziewczynki: Alex (Aleks) bądź Alexa (Aleksa)?

Mam córkę o imieniu Lena,ma 23 l,wszyscy się zachwycają i nią i jej imieniem

Gość Anulkaaaaaaggg
dla dziewczynki Klementynka :) dla chłopca Konrad bądź Ignaś

Gość szołszołszoł
Moja córka ma Laura ale podobają mi się jeszcze Martyna, Magda, Liliana, Eliza, Emilka:) A dla chłopca Kamil, Igor, Kevin, Szymon:)

Michalina ,Michasia, Miśka, śliczne i szkoda , że o nim zapomniałam , ale i tak na naszą Zuzię wołamy Franuś ;)

Gość NAJOHYDNIEJSZE IMIE TO KLARA
Klara fuuuuj starodawne beznadziejne antkobiece jak mozna tak skrzywdzic dziecko i dac na imie klara

Gość kukujawiak
Liliana, Selena, łucja, Lucyna, Antonia - fajne Ruben, Rafał - fajne

Gość sim1601
Tradycja koniecznie Tradycja

Ja dałabym albo Gabrysia,albo Jagódka,a chłopcu Mikołajek. Na pewno żadnych Julek ani Nikoli.

Moja córka ma na imię jak najbardziej zwyczajnie - Karolinka. Syn - Igorek. Jeśli szczęście dopisze to może jeszcze nazwę swoje kolejne dziecko Goran lub Maksym. Oba mi sie podobają. A dla dziewczynki jeszcze Nadia :) Tych najbardziej oklepanych Wiktorii, Oliwii i JUlii juz mam dość:(

Gość kukujawiak
Gabriela ładne ale zdrobnienie Gabrysie mi sie nie podoab

Gość jiajskaj
Ja nic nie moge wymyslic, co by mi sie podobalo dla corki. A tak wogole to moim marzeniem jest syn, chociaz z drugiej strony najwazniejsze zeby bylo zdrowe.

Gość dfgf
Aneta, Anetka :) nawet popularne nie jest jak widać

moja coreczka bedzie miala na imie Hania ,co do 2 imienia nie wiem. nigdy nie dalabym kasia,eliza,estera,wiktoria,agnieszka,marta,gosia,ewelina,justyna,żaneta,malwina, nikola,asia,ida,iga,sabina,karolina,jolanta,ola,ala,parycja chyba tez nie...smiac mi sie chce jak ludzie daja Dzesika...jak juz niech dadza jessica ,anglelika a nie andzelika bo brzmi smiesznie.. sama nie dalabym takich obcojezycznych imion. jakmi sie cos przypomni o znienawidzonych imionach to napisze.

Gość jhh
HALINKA:-)

moja córka będzie miała na imię Samanta-mała Sami zresztą S po mamusi mieć będzie a podobają mi się jeszcze Almira-mała Ali Nikandra- Niki Dominika/ Michalina- Misia Julanna Nina Kreszentia-tak ma na imię ciocia w rodzinie Dagny lubię kiedy dziewzyna ma na imię tak, że kiedy ktoś zawoła ją na ulicy będzie wiadomo że to ona hahaha a nie że pełno: Anny Katarzyn Patrycji Joann i wogóle:D