Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniapb

i jak?

Polecane posty

Gość o9ceniator
ZA MALE!

no torche wstydziąłm dlatego nie pokazałam twarzy xD bo moj chłopak chce zebym sie przed niem rozebrała a ze sie wstydziłam wiec wole najpierw oddac je do oceny heh

a ty chcesz się przed nim rozebrać? poza tym pamiętaj że seks to nie zabawa a są faceci którzy zrobią wiele byle by zaciągnąć kobietę do łóżka

Wiem ze to nie zabawa pozatym i tak jestem z swoim chłopakiem juz ponad 2 lata ;] a no w sumie moge sie rozebrac bo sie tylko swoich piersi wstydziłam ale nadale sie wsttydze moze za jakis miesiąc - dwa sie przed niem rozbiore...

i co z tego że jesteście dwa lata razem? pamiętaj zanim zdecydujecie się na seks (w sensie penetracje pochwy) to się zastanówcie czy stać was na dziecko i czy potraficie je wychować. jeśli nie to ograniczcie się do seksu oralnego i wzajemnej masturbacji ;) (a przy takim seksie o zabezpieczenia nie trzeba się martwić)

to z tego ze pisałeś ze facet zrobi wszystko żeby zaciągnąć dziewczynę do łużka ale mu tylko nie chodzi o to bo jesteśmy już razem długo on wiedział od samego początku że za szybko z nim do łuszka nie pujdę chociasz nie jeste prawiczkiem mu to nie przeszkadzało... a po za tym nie chciał uprawiać ze mną sexu tylko chciał żebym sie przed nim rozebrała i nic wiecej ...; ]

seks często zaczyna się od rozebrania :P nie jest prawiczkiem to ile on ma lat? bo wątpię aby facet który współżył wytrzymał 2 lata bez seksu (no chyba że się masturbuje to może). A jeśli to prawda że wytrzymał tyle to masz jeden z lepszych egzemplarzy faceta :)

nienawidzę poniedziałków ciesze sie bardzo Levviatan on ma lat 18 od samego początku naszego związku mówiłam mu że nie chce uprawiać sexu i tłumaczyłam mu że nie ma po co ze mną być bo nie wytrzyma a ja i tak nie chce...on powiedział ze mnie kocha i sie już dla niego sex nie liczy tylko bycie ze mną dlatego musi jakoś przy mnie wytrzymywać ale sam tego chciał...

Gość ladnybrzydal
nie ma zdjecia :)

Gość hmmmmmm.....
fajowe pobawiłbym się takimi....