Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PHU-THOMAS

kamera wrocław

Polecane posty

Gość PHU-THOMAS

Witam wszystkich którzy usilnie poszukują kamerzystów i zapraszam na stronkę www.tvthomas.pl tam znajdziecie Państwo to czego i kogo szukacie...

Gość PHU THOMAS
jak to przeszkadza pajacu to tu nie zaglądaj!!! i sam się naucz kultury i odpowiedzi na zadawane pytania na forum!!!!!

Gość sssssyk węża
no proszę widać jak kolega ślubokręt ładnie reaguje na krytyke, i taki pajac ma wam robić film z wesela... jeśli ktoś lubi ryzyko to proszę bardzo ;)

Gość do PHU-THOMAS
Mam pytanie. Czemu nie chcecie dawać klientom rachunków w tym tez rachunków vatowskich. Tak duża firma musi być przecież na Vacie? Proszę o odpowiedź.

Gość PHU THOMAS
nie wystawiamy Faktur a jedynie rachunki uproszczone i nie, że nie chcemy!! bo to jakiś absurd! jak sama nazwa mówi jesteśmy na rozliczeniu ryczałtowym jak sama nazwa mówi PHU handel usługa...

Gość do PHU THOMAS
jak to na ryczałcie w tyle osób? To jakieś chyba z innego kraju przepisy ustalają ten ryczałt. Coś firma wygląda bardzo mało wiarygodnie. Pracuje w Izbie Skarbowej. A na jak papierze robicie zdjęcia i w którym labie kopiujecie zdjęcia?

Gość PHU THOMAS
słuchaj facet jak masz jakieś emocjonalne problemy ze sobą to juz Twój zasrany problem a czy ty pracujesz w muzeum czy w izbie koło dupy mi to lata!! jak chcesz to se baranie przyjedź do mnie i zobaczysz co i jak!!! i nie zamierzam Ci się tłumaczyć bo po samej gadce to widać jakieś Twoje zasrane problemy a tak na marginesie ja pracuje w celnej i tez Twoje IP można nieźle prześwietlić-baranie!! jak masz problem to zapraszam bezpośredni odo mnie!!!

Gość ssssyk węża
ja cię nie pierniczę, co za poziom i pomyślcie że taki prymityw miałby wam zrobić zdjęcia, nagrać film oraz równocześnie zagrać na weselu.... Iluż widziałem takich prymitywów, ile się nasłuchałem co mówią o swojej pracy i jaki mają stosunek do młodych....

Gość PHU THOMAS
To ciekawe co napisałeś. Kultura osobista na poziomie przysłowiowego 0. Warto Twoje wypowiedzi kopiować i podawać na innych forach. Jeśli pracujesz w izbie Celnej to będąc funkcjonariuszem państwowym nie możesz być zarejestrowany na własna działalność lub pracować dodatkowo w innej firmie. Czy poziom usługi masz taki sam jak Twój język i Twoje wypowiedzi?

Gość PHU THOMAS
przepraszam poprzedni pis był do PHU THOMAS. Jeszcze nie wiem jak się tu pisze na forum. PRZEPRASZAM

Gość PHUTHOMAS
weź facet daj mi spokój bo śmieszny jesteś albo bardzo grasz inteligentnego-szukasz zaczepki to se walni barana... a wiedzę o tym czy pracownik (funkcjonariusz)może pracować czy nie to widze poziom Twojej wiedzy!! nie odpisuje więcej bo mnie rozśmieszasz baranie.

Gość PHU THOMAS
weź facet daj mi spokój bo śmieszny jesteś albo bardzo grasz inteligentnego-szukasz zaczepki to se walni barana... a wiedzę o tym czy pracownik (funkcjonariusz)może pracować czy nie to widze poziom Twojej wiedzy!! nie odpisuje więcej bo mnie rozśmieszasz baranie.

Gość ..do PHU THOMAS ELI
PHU THOMAS czytam twoje wypowiedzi i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jeśli tak wykonujesz usługi jak się tutaj reklamujesz to raczej nikt nie zechce podpisać z tobą umowy. Nie jesteś jedyny na rynku usług ślubnych i śmiało można ciebie pominąć. tak na marginesie celnik jest na tych samych prawach co policjant, strażak, wojskowy.... i nie może prowadzić własnej działalności gospodarczej. Zapoznałam się z twoją stroną i jest ona taka jak styl twoich wypowiedzi.

Gość PHU THOMAS
widzisz palancie nie masz zielonego pojęcia!!! daj mi spokój bo jesteś tak upierdliwy, że mi się rzygać chce. Co do pracy to gówno masz pojęcie za pozwoleniem przełożonego na piśmie otrzymujesz zgodę - skąd takie ułomy jak ty się biorą boli Cię, że mam własną firmę ?! to sobie załóż a nie piszesz do ludzi i trujesz dupę... NIE ODPISUJ BO NIE BEDE WIĘCEJ TRACIŁ NA TAKIEGO PALANTA CZASU.

Gość PHU THOMAS
i przestań mnie obrażać bo pogadamy inaczej!!! bo jak na razie to ty na mnie skaczesz i sam zaczełeś mnie tu obrażać!!!

Bardzo przepraszam ale jakiś namolny koleś przypałętał się na nasz temat i zaczyna nas obrażać - pewnie jakaś niedojrzała konkurencja, która chce tylko namieszać-szkoda tylko, że większość pisanych rozmów na tym forum kazaliśmy usunąć - trudno... -co zrobić niestety na amatorów i naciągaczy nie ma siły!!! a głupków się nie sieje...