Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karty w moich dłoniach

powróżę-zapraszam:)

Polecane posty

poprosze czy będe miała chłopca czy dziewczynkę magda 01 05 1975

Ostatnio odezwał się do mnie chlopak z którym nie mialam kontaktu. Moje pytanie brzmi: Czego on ode mnie oczekuje?

magda 01 05 1975 czy będe miał chlopca czy dziewczynkę

Gość olkaaaaaaaaa
czy będe z tym o którym cały czas myśle?

Gość powróżę Ci też
lalalalalalalalal

Gość przepraszam, ale nie mogę
przepraszam, ale nie mogę podać czarnego nicku :( czy będę jeszcze kiedykolwiek szczęśliwa w miłości? :( honorata ur. 1 sierpnia 1984

proszę o wpisywanie się nowych osób,postawię karty tym którym jeszcze nie wróżyłam, a tu widzę że większości już kiedyś to zrobiłam:),pomijając Kruszynę,ale widzę że nie podchodzisz poważnie więc szkoda mojego czasu na wróżbę dla Ciebie,zresztą jesteś jeszcze bardzo młoda,a ja stawiam tylko na 2 lata naprzód.

Przecież wciąż nie pytamy o to samo. W pierwszym poście nie było zastrzeżeń, że nie mogą być to osoby, którym już raz wróżyłaś.

Gość Mama Alanka
Czy beda miala coreczke? Ania 25

Gość proszę o wróżbę
czy dostanę pracę która będzie dla mnie satysfakcjonująca zarówno pod względem zawodowym jak i finansowym. Agnieszka 27

Ja chce zadac pytanie. Od 3 lat jestem w zwiazku. Na poczatku bylo nawet dobrze, ale teraz zaczynam sie dusic, jest to dla mnie dosyc niesatysfakcjonujaca relacja, on mnie kocha ale ja juz nie wiem, czy ja go kocham. Bylo duzo klotni, duz zlego. czy zatem zwiaze swoja przyszlosc z tym, obecnym partnerem, czy tez odejde od Niego? Basia. 11.11.1987 Radek 17.06.1987

Kruszyna093 -> to był tylko przykład :P net ma to do siebie że jak się pozna kogoś interesującego to ta osoba mieszka 300 km dalej ;D

Leviatan - o tak, z tym to się zgodzę :P niestety tak jest. Albo na wakacjach poznasz kogoś z drugiej części Polski a potem żal odjeżdżać :P

czy dostanę pracę która będzie dla mnie satysfakcjonująca zarówno pod względem zawodowym jak i finansowym. Agnieszka 27