Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkk

powiedzieć czy nie

Polecane posty

Gość kkkkkkkkk

nie wiem czy powiedzieć mężowi ze nie byłam dziewicom jak się poznaliśmy bo to było tak miałam 19 lat i tylko jednego partnera przed nim i na początku nie myślałam że będę z nim już na zawszę wiec nic nie mówiłam a teraz jesteśmy 7 lat po ślubie i nie wiem czy powiedzieć czy nie a źle się z tym czuje

Skoro sie nie wypytuje, to nie mow.Zbytnia szczerosc(szczegóły) , nie sprzyja zwiazkowi, bo budzi wtedy chora wyobraznia.Ty sie z tym moze zle czujesz, ale widze, ze chcesz przelac to zle samopoczucie na meza, zeby tez sie zle poczul.Nie psuj zwiazku i nie kombinuj!

Gość kkkkkkkkk
dziękuje z mądrą odpowiedz no ale już zawsze mam żyć z tym kłamstwem

Gość kkkkkkkkk
no nie miałam tylko jednego partnera przednim on nie pytał ja nie mówiłam i tak poleciało samo z siebie

Gość magdaaaaaaaaa30
skoro tyle lat to ukrywalas to teraz nie mow cały czas bedzie sie zastanawial co jeszcze ukrywasz

Gość magdaaaaaaaaa30
a dlaczego masz zyc z kłamstwem przeceiz go nie oklamałas?????? on ie pytal -ty nie mowilas i neich tak zostanie inaczej moze sie cops miedzy wami popsuc

ale co tu jest do ukrywanie, przeciez jak sie ierwszy raz kochaliscie to przeciez zauwazyl na bank ze dziewica nie jestes, no ludzie, widac ni eprzeszkodzilo mu to w niczym, wiec po co roztrzasywac ten temat w ogole

Gość kkkkkkkkk
on był takim typem maczo a my poznaliśmy się na wakacjach byłam po rozstaniu z tamtym i też chciałam zaszaleć i tak jakoś jesteśmy już 7 lat po ślubie jak ja to mówię nie znasz dnia ani godziny

Gość kkkkkkkkk
pewnie i tak dzięki

Gość no to ciesz się że masz
półgłówka za męża, skoro przy pierwszym razie z tobą nie zauważył że dziewicą nie jesteś :):):) Niezłe prowo:):):)

Gość prowo jak nic
:P