Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiaBe

JAK TO ROZUMIEC? BO NIE WIEM, A TO PILNE

Polecane posty

Gość gabrysiaBe

"Wynajem 1000 PLN + opłaty czynsz prąd i gaz" TO ZNACZY, ŻE mam zapłacic czynsz, prąd i gaz? czy czynsz tj prąd i gaz????

Gość opiniodawca
no tak. zanim sie czlowiek wezmie za dorosle zycie to musi sie nauczyc elementarza. Czynsz placi sie spoldzielni, gaz - gazowni, prad - elektrowni. Wniosek prosty - czynsz to nie gaz ani prad.

Gość gabrysiaBe
no juz wiem, gadałam z właścicielka dzieki

masakra, strasznie drogo Cię to wyjdzie :o w jakim mieście?

Gość gabrysiaBe
no nie rób ze mnie idiotki, chyba wiem ze za wynajem 1000 + media, tylko z tym czynszem nie byłam pewna, ale juz wszystko wiem, nie wiedzialam, ze w elementarzu takie info się znajduje;P pozdrawiam

Gość gabrysiaBe
dlatego rezygnuje, bo gdyby było mieszkanie bezczynszowe, tj tylko 1000+opłaty to w porzadku, w przeciwnym razie mnie nie stac.

Gość no to niezle,,,,,
nie wiem co to za mieszkanie i gdzie, ale ja place ponad 700 zl samego czynszu w spoldzielczym mieszkaniu, wiec na poczatek dowiedz sie ile wynosi czynsz, bo moze sie okazac, ze wyjdzie cie 2 razy wiecej z oplatami......

Gość gabrysiaBe
Kraków, ale nie centrum. Pytam zawsze o wszystkie opłaty. Mam jeszcze kolejne mieszkanie, z tym, że tu o czynszu nie ma nic "Cena 1000zł + opłaty licznikowe (prąd, gaz)"

Gość no to niezle,,,,,
Wiele osob dajacych ogloszenie z wynajmem mieszkania, zaklada, ze dla kazdego jest oczywiste ze trzeba placic czynsz dodatkowo, wiec czesto nawet o tym nie pisza. ale zdarza sie, ze czynsz jest juz wliczony, wiec musisz po prostu zadzwonic i zapytac. Na kafeterii raczej niewiele sie w tej sprawie dowiesz.......

Gość gabrysiaBe
nie wiem czy to też bez czynszu, bede dzwonic potem i spytam.. szukam mieszkania do 1200 ale ciężko