Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusiaaaa

Jakie?

Polecane posty

Gość Olusiaaaa

Cześć dziewczyny mam termin na maj i już się zastanawiam jakich kosmetyków używać dla dziecka tzn płyn do kąpieli czy żel, oliwka czy mleczko i z jakiej firmy ? I jeszcze widziałam plyn do kąpieli razem z oliwką to czy jeszcze potem oliwka jest potrzebna ?

Gość Olusiaaaa
nikt nic nie napisze :(

Gość Olusiaaaa
?

Gość kupowałam
emolium emulsję do kąpieli, później już niczym nie musiałam smarować, bo ciałko było natłuszczone. W ogóle cała linia jest fajna, no i dużo tańsza od osławionego oilatum

Gość kakaduuu
Ja rodze w kwwietniu i mam z bambino oliwke i mydlo tylko plus sudocrem i polozna powiedziala ze wiecej nie trzeba

Gość maminka 1983
oliwka przyda się tylko wtedy jak pojawi sie ciemieniucha, ale codzienne mycie glowy pozwoli tego iniknąć. Najlepsze kosmetyki to oilatum. Stosowałam mydlo w kostce, krem do twarzy. Jeżeli skóra na ciałku będzie sucha to kup balsam bo oliwka nie wchłania się tylko pozostaje na skórze przez co skóra nie oddycha a poza tym jakie to musi byc hujowe uczucie zakładać ciszek na taką tłustą skórę. Jak skóra nie sucha to wystarczy te mydło tylko koniecznie w kostce. Te kosmetyki tanie nie są ale bardzo wydajne więc się oplaca

Gość maminka 1983
to niech ta polozna sie tą oliwką smaruje debilka. sudocrem jak najbardziej nawet zapobiegawczo ale oliwkę wyrzuć i kup jakis balsam. oliwką można se pięty smarować a nie ciałko dziecka