Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tą polską, płakać się chc

Co z tą POLSKĄ?

Polecane posty

Co się dzieje z polską, czemu jest coraz gorzej, czemu wiekszosc zyje w niedostatku albo tylko od 1 do 1 czemu okradają nas, zawyżają ceny..gdzie jest sprawiedliwosć.... nie dają szans młodym na wybicie się, nie dają szans po studiach na godziwą pracę...gdzie jest rząd się pytam?

Gość to jeszcze nic, poczytajcie to
Co czeka polski internet? Koncesje, cenzura i kary finansowe Swobodna ekspresja w internecie zagrożona! Rząd ekspresowo przepchnął przez Sejm ustawę, która na dziesiątki tysięcy serwisów internetowych nakłada dodatkowe wymogi, niektóre są nierealne do spełnienia. Serwisy te będą się musiały rejestrować w Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji. A ta będzie je kontrolowała i będzie mogła nakładać na nie wysokie kary. Dodatkowo, ustawa preferuje zagraniczne podmioty kosztem polskich firm. Precyzyjnej odpowiedzi na pytanie, które serwisy obejmie ustawa, właściwie nie ma. Mowa jest w niej bowiem o "dostawcach audiowizualnych usług medialnych na żądanie" (czyli o serwisach internetowych, które oferują treści wideo) o ile prowadzą na terytorium Polski działalność gospodarczą. - Nadal nie wiadomo dokładnie kogo ta ustawa ma dotyczyć i jakie będą jej skutki. Ogromne zagrożenie, to oddanie Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji możliwości interpretowania niejasnych przepisów ustawowych. To ona ustali kryteria i będzie w praktyce wyznaczać reguły gry. Powie jednym, że mogą publikować, a innym, że nie mogą. Tylko, że konstytucja zapewnia każdemu wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. - ostrzega prawnik i znawca internetu Piotr Waglowski, właściciel i autor serwisu Vagla.pl . http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ra_i_kary.html

nie mam zadnego aspektu który by mi przywodził na myśl co jest w Polsce dobre, bo niema takiego nic, wszystko jest bez sensu, wszystko jest do góry nogami i tylko by utrudnić życi ludziom, taka jest prawda i nie jestem patriotką bo nie mam na to sił, mam wrazenie ze będzie koniec świata

dlaczego kazdy człowiek wie co by bylo dobre, ale nikt nic z tym nie zrobi ..gdzie jest źródło tych błędów

Gość CUDA TUSKA PO PROSTU
a zaraz zacznie się kampania przedwyborcza... oparta, a jakże , na jechaniu po kaczorach :P Mimo, że od kilku lat już rządzi PO. A własciwie rządzi to za dużo powiedziane, za rządy trzeba brać odpowiedzialność... nazwijmy to "piastuje najwyższe stanowiska" w państwie :P

mi się chce płakać jak sobie myślę o stanie polski, cio kieruje tymi ludzmi w rządzie ze robią takie rzeczy przecież na pewno już konta mają zapchane to czemu teraz nie zrobią czegoś dla ludzi