Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prrawdziwaowieczkabozza

co by wam tu dziś napisać...

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozza

Nałaziłam się powiem wam dziś strasznie - wszystko bez sensu, ale ograłam to głupolowate ogrodnictwo WSTRĘTNE i mam już święty spokój. Wiecie - nienawidzę sytuacji, że na czymś mi zależy, a wokół jest sama nienawiść i IMBECYLIZM. Bo w sumie całość to IMBECYLIZM - kasę pominąwszy oczywiście. I wiecie - dlatego tyle napisałam o układach w tej pracy bo w pracy z roślinami najważniejsze są rośliny. Niestety :( Nie może być nic wazniejszego ponad roślinę. Przykro mi. Tak samo jakby w zoo wazniejsze były układy niż zwierzęta. Albo w cyrku. To jest praca, to są żywe struktury - jak mozna postawić układy powyżej? Nie można i tyle. To są własnie prace z ORGANIZMAMI ŻYWYMI i tyle. To nie są klocki czy ksiązki. To żyje, rośnie, rozmnaża się, potrzebuje się najeść , wydala. Bez sensu, ze to jest praca na taśmie - a nawet jakby to specyficzna i tyle. Dlatego wszystkich, którzy uważają inaczej uważam za durniów i mam ich gdzieś. A kasa też to nie jest wyłącznie i koniec. To z mebli jest kasa tylko. Stolarz to tylko kasa. To tak jakby leśnik to była tylko kasa albo lekarz - jeszcze lepiej. Przecież to sensu nie ma takie myślenie układem WYŁĄCZNIE w pracy w ogrodnictwie. Dla mnie nie ma i tyle. :( I dlatego tak sie tam nienawidzą wiecie - bo by poszli dalej, nie umieją. Bo taka nienawiść. A ja tego nie rozumiem. Ja póżniej też dostaję nienawiści. A ma to sens? :( A co u was? Może wam leci lepiej, co? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować