Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::::biusciasta:::::::::

duzy biust to porazka.

Polecane posty

tj w temacie. duzy biust jest strasznie meczacy. mam 27 lat nie jestem gruba waze ok 60kg a wzrost 170cm. a biust? hmmmm koszmar pod biustem 70cm a miska E z polotem do F. jestem zalamana. nie moge kupic kostiumu kapieowego bo kazdy stanik jest na mnie za maly.faceci gapia sie na moj biust. chetnie bym poszla na operacje zmniejszenia. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość afffa
Dokladnie, zgadzam się. moja koleżanka ma 55 E i to jest nietypowy rozmiar. Dodam że ma naprawde małe piersi. Ja mam 60 C i mam malutkie.

dokladnie mam pod biustem 75cm a w biuscie 95 akurat mierzyylam sie centymetrem. porazka koszmar mam dola

Gość gissssffff
A ja nawet lubie moj duzy biust, nosze rozmiar 32DD (nie wiem jaki to w Polsce). Moze nie jest ogromny, ale ja jestem mala. 160 cm, 46kg, wiec to wystarczajace obciazenie.

Gość niania88
pokaz fotke :)

Gość eeehee??
gissssffff, chyba żartujesz :o

Gość 67h68u658j65
życze ci, zebys dobrala sobie dobry biustonosz, ja mam nie za duze piersi i nosze dobre dobrane 75FF, wiec przykro mi kochana,ale masz zle dobrany stanik. obejrzyj sobie katalog na balkonetce i zobaczysz jak super dziewczyny wygladaja w dobrze dobranych biustonoszach

Gość gissssffff
eeehee?? a dlaczego mam zartowac. Co niby jest w tym smiesznego, bo nie rozumiem? Moze mnie oswiecisz?

Gość 67h68u658j65
zapewne chodzi jej o to ze ty tez masz zle dobrany biustonosz, bo 32 DD to maly biust, po prostu od lat nam wmawiaja, ze rozmiary biustow sa tylko cztery - A, B, C, D, a DD to juz masakryczne balony. A to nieprawda, mamy rozne wymiary POD i W biuscie i sa rozmiary od 60 w gore i od miski A do pewnie L, albo i wiecej

Gość 67h68u658j65
32 powinny nosic osoby ktore mama pod biustem scisle zmierzone (powtarzam SCISLE i na wydechu kolo 75cm i wiecej,a skoro jestes tak szczupla, to pewnie powinnas nosic 28 pod biustem

Gość marta55
Przede wszystkim trzeba dobrze sprecyzować rozmiar. Dobrze dobrany stanik bardzo odciąża kręgosłu. Polecam Kris Line http://www.krisline.com/, byłam zaskoczona, że mają mój rozmiar. Wreszcie mam jakiś wybór :)

Gość rtttryy123
dajcie spokój z tymi rozmiarami, jakieś debilki się wcinają, że mają 65 C i że to mały rozmiar- co to ma wspólnego z tematem? kobieta napisała że nosi 70 E/F, to są duże piersi- jak sobie kupi stanik 65 H, to jej cyc się od tego nie zmniejszy. zresztą przy 170/60 kg, to autorka nie jest wcale super szczupła i mozliwe, że ta 70, to jest dobrze dobrany opbwód. autorko: staniki/kostiumy kupować w sklepach z szeroką rozmiarówką, a jak ci to tak bardzo przeszkadza, to zrobic operację

Gość slicznotka Barbie
wiesz, ja sobie zmiejszylam, po dzieciach... zmienilo mi sie zycie!!! wreszcie sukienki, bluzeczki na ramiaczkach i wieksza pewnosc siebie, nareszcie faceci zobaczyli ze mam ladne oczy.... to jedna z lepszych decyzji w moim zyciu. jednak operacja jest powazna i duzo blizn ( ja striptiserka nie bede , wiec mnie nie przeszkadzaja)

Gość pieprzycie głupoty i tyle
ja może i mam dość duży 70GG ;)ale dobrze dobrany biustonosz i jest dobrze, z ciuchami nie mam problemów i mam 170 cm wzrostu ;),dobry stanik kupię nawet za 50zł a na operację zmniejszenia baby wydają ze 20 tys , no ale te których jedna pierś waży chyba ze 2kg czyli dużo dużo więcej niż mam ja ;) i pieprze to ,że któraś mnie zwyzywa ,że mam balony i jestem nie wiadomo co ;) autorka ma na bank źle dobrany biustonosz ;) ja się zapinam w 70 czyli 32 mając pod biustem 78 cm ;)dobrze któraś z was napisała miseczki nie są tylko w 4 rozmiarach A B C D a DD to juz nie wiadomo co pewnie ;) panie w bieliźniakach rodem PRL i panie z "ekskluzywnych triumfów " tak uważają, a w co lepszym bieliźniaku dostaniecie juz miseczki do G a obwody od 65 ;)

Gość ale jaja tu wychodzą
A co ma piernik do wiatraka? Coście się znawczynie doczepiły do stanika. Na taki wiek i na taką wagę to ma duże cyce i już. Wiem co to za problem, więc jej tylko współczuję i nie wierzę, że dobry biustonosz na duże cyce kupisz za 50 zł, chyba tylko taki do pierwszego prania.

Gość jak się kupuje na ebayu albo
allegro brytyjczyki, to się upoluje za 50-70 zł tylko trzeba znać rozmiar i szukać , najlepiej jak ktoś z UK sprowadza ;) jak ktos wierzy w triumpha i felinę, chantele czy lejaby czy la perla czyli drogie byle co to buli cięzkie stówki stówki ale po co , wiem że takie firmy jak freya panache fantasie fauve kosztuja 3x tu tyle co w UK ;)wystarczy chcieć szukać

Gość pieprzycie głupoty i tyle
no jak są np promocje u Ewy Bień i Ewy Michalak znanych projektantek i producentek bielizny to i nawet mozna za 40 zł wyhaczyć tylko ,że figi kosztują czasem tyle samo od kompletu ;) ale jak ktos nie ma pojęcia to zagląda do triumfów i radzi się ekspedientek idiotek , a esotiq też ma czasem dobre ceny na duże rozmiary , nawet większe niż na mam a 50zł tam to nie jakaś super promocja jak normalnie kosztują średnio te ładniejsze 60zł wzwyż a i konstrukcyjnie radzą sobie coraz lepiej ;) ale gadaj wołom o gwiazdach ech...

Gość porażka nie porażka
dajcie pomiętosić :P

Gość dalina
ale to bardzo fajna figura, szczupła pod biustem a biust ładny, niejedna o tym marzy,wystarczy dobrze dobrac stanik,a bedzie super wyglądać, a 60 kg przy 170 cm to JEST szczupla figura.pozdrawiam.

Gość gość
witajcie.ja uwielbiam swon duzy biust.nosze stanik o miseczce f i jestem dumna z mojego biustu.uwielbiam kiedh ide a moj silikonowy biust opada w gore i w dol przy chodzeniu wtedy jeszcze bardziej sie czuje kobieta.wspaniale uczucie.pozdrawiam wszystkie panie transwestyta karina.

Gość gość
ja mialam 75E, zmniejszylam na C ,stalam sie szczesliwa osoba, jesli c**przeszkadza duzy biust to nie daj sobie wmowic ze operacja to cos zlego!!

Gość gość
roz******lacie mnie jak mowicie ze E to duze cycki i 'obciazenie' serio :D smieszne jestescie.

Gość gość
ja mam E lub F zalezy od firmy i tez uwazam,ze duzy bist to porazka

Gość gość
E na szczuplej dziewczynie to wielki biust..dla mnie operacja byla zbawieniem

Gość gość
Sama litera to nie rozmiar. 65E czy 70E (taki rozmiar może nosić szczupła dziewczyna) to jest bardzo MAŁY biust, oczywiście jeśli jest to rozmiar dobrze dobrany.

Gość gość
Też nie cierpię swojego biustu nosze rozmiar 70H a czasami nawet 70J.Piękne sukienki, bluzeczki zapinane na guziczki nie są dla mnie bo się w cyckach nie dopinam.Szlag mnie trafia kiedy odwieszam kolejną bluzkę bo cycki mi w nią nie wchodzą.Marzeniem mojego życia jest zmniejszyć piersi ale boję się samej operacji i funduszy też nie posiadam.

Gość gość
60kg przy 170 cm to jest szczupła osoba?:O to ja ważąc swoje 50 kg przy 169 cm nie wiem jaką mam figurę w takim razie, na pewno nie jestem chuda;)