Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona142223ff

ciąza

Polecane posty

Gość zakrecona142223ff

hejka ! w Sobotę doszło do stosunku z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i doszło do wytrysku a dzisiaj czyli wtorek dostałam okres na razie mocno nie mam ale czy mogę by w ciąży ??

Gość -------------.................
Nie możesz.

Gość zakrecona142223ff
ale tak szczerze... nawet nie wiem czy to był wytrysk, czy sie zsikal bo strasznie duzo tego bylo:( nie wiem czy sie martwic...

Gość zakrecona142223ff
ktoś sobie widzę że jaja robi i się po mnie pod zszywa tak może ty masz te siki u siebie w głowie !!! tak serio teraz i czekam na poważne odp czyli mowisz ze nie jestem w ciąży ale gdzies czytałam ze dni płodne sa 10 dni przed okresem a ja dostałam 3 dni po stosunku no to wtedy nie było dni płodnych ??

Gość zakrecona142223ff
a powiedz mi może wiesz jak to jest z tymi dniami płodnymi ?? bo ja juz sie w tym gubię ;/

Z dniami płodnymi jest tak, że nie jest to dobra metoda antykoncepcji. Jeśli dostałaś miesiączkę to w ciąży nie jesteś. Szczyt płodności jest 14 dni przed kolejną miesiączką, do tego trzeba dodać kilka dni przed i po, bo plemniki mogą przetrwać w drogach rodnych kobiety, a poza tym ten szczyt może przypaść nie dokładnie 14 dni przed, a dzień wcześniej/później. Nigdy tak naprawdę nie wiesz kiedy dostaniesz kolejną miesiączkę, więc nie możesz być pewna kiedy masz dni płodne. Dlatego należy pomyśleć o innej metodzie antykoncepcyjnej, jak np. prezerwatywie, która dodatkowo chroni przed wieloma chorobami przenoszonymi drogą płciową, czy tabletkach antykoncepcyjnych, plastrze antykoncepcyjnym. Skonsultuj się z ginekologiem, pomoże Ci wybrać najlepszą dla Ciebie metodę antykoncepcyjną.

Gość zakrecona142223ff
na razie trudno to nazwać okresem po prostu to jest jest przezroczysto czerwony śluz ;/

Gość Januszek..........
łoooooooooo matko,aleś Ty głupia