Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana anka wrrrr

czy na wakacjach nad wodą Wasi faceci też tak postepują?

Polecane posty

Gość zbulwersowana anka wrrrr

ostatnio zepsuł mi się laptop, oodałam go do naprawy a swego chłopaka poprosiłam o pozyczenie komputera póki mi mojego nie naprawią (potrzebny mi komputer do pisania pracy mgr - zgodził się od razu). jakie bylo moje odkrycie? ubiegłego lata byliśmy wraz ze znajomą parą na wakacjach we Włoszech. Większość czasu spędzaliśmy na plaży, pływając i oddając się kapielom słonecznym. Wieczorami imprezowaliśmy. Mój facet miał ze sobą aparat. Po wakacjach dostałam od niego płytkę ze zdjęciami z wypadu (znajomym też dał). Wczoraj odkryłam że mój luby ma na komputerze znacznie więcej zdjęć z naszych wakacji. A zdjęcia których mi nie pokazał zadziwiły mnie. Wiele z nich to "zdejmowane" z daleka z plaży lub wzniesień opalające się laski topless (jego aparat ma b. duży zoom). Albo jego a także kolegi wspólne zdjęcia z jakimiś włoszkami (oni w samych gatkach one w bikini - to na plaży) - widać jak chodzili we dwóch niby obczaić okolicę i wypić piwo to polowali na ładne zagraniczne dziewczyny by poderwać i zrobić sobie z nimi fotkę :( Jak zobaczyłam te fotki gdzie upolował sobie nagie cycki to mnie prawie krew zalała. Takich zdjęć jest z 50. Jeszcze nie mówiłam mu o swoim znalezisku. Co mi poradzicie? Wygarnąć mu wprost co o tym myślę czy przemilczeć i zacisnąć zęby? Oboje mamy po 24 lata, jesteśmy razem od prawie 2 lat.

Gość andromedkaa
wygarnij :/ urazilo cie to, jestes wsciekla, pstapil wobec ciebie nie fair, a ty masz mowic ze deszcz pada kiedy na ciebie pluja? daj spokoj, zrob mu awanture niech spiernicza, jak cie tak teraz oszukuje to co dopiero pozniej, takie moje zdanie

Gość nie nie nie i nie
lepiej nic nie mów tylko skopiuj te fotki dla celów dowodowych ;) a na swoim laptopie np na tapecie umieść fotę jakiegoś przystojniaka skąpo odzianego...najpiej jakiś męski akt ;) Niech facet widzi, a jak się będzie plumkał że mu nie pasi, to powiedz, że on na swoim też ma nagie foty i jakoś mu to nie przeszkadza...

Wygarnij mu , pokarz palcem i zapytaj sie co to jest.. Nie daj po sobie jezdzic!! zapytaj go czy ty naprawde mu soie podobasz. Ja to raz swojemu powiedzialam jak ci sie inna podoba to spierd... I juz mam spokuj 2 lata nawet jak w reklamach pokazuja babe albo w filmie to przełącza :)

Gość haha super
I juz mam spokuj 2 lata nawet jak w reklamach pokazuja babe albo w filmie to przełącza -zajebiste:D:D:D:D

Gość kombinator z tej ziemi
ostry temat. fajna zajawka - sam będę w lato robił fotki gołym niewiastom. zachowam te wszelkie obrazy cudownych tyłeczków na dłużej :)

Gość bob budujący bloki
szkoda że to nie była plaża nudystów ;)

ja bym z nim porozmawiała o tych zdjęciach. He,he skoro ma zdjęcie z panną z gołymi piersiami to nie ciekawi cię czy ich nie macał?

Autorko, zrobiłaś mu przegrzebanie w komputerze? Myślę, że to go może zdenerwować.