Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda_xoX

Dlaczego mam taka dziwna cere przy dziennym swietle ?

Polecane posty

Gość Mloda_xoX

Moja cera ma pewne niedoskonałości. Są to wągry, rozszerzone naczynka, takie dziwne kropeczki (chyba kaszaki) od oczami i cienie. Używam podkładu i rano wydaje mi się że twarz wygląda nawet w porządku. Jednak gdy jestem juz poza domem, np. przeglądam się w lusterku w szkole czy na świezym powietrzu moja cera wygląda zupełnie inaczej. Wygląda tak jakby wcale nie było na niej podkładu. Jest dziwnie przebarwiona, cienie, naczynka i kaszaki są widoczne. Czy wy też tak macie? Wkurza mnie ze nie wiem jak wtedy widzą mnie inni. Zastanawia mnie czy to kwestia oświetlenia czy moja cera, mimo używania podkładu jest naprawdę tak okropna. Bo wtedy wyglądam zupełnie inaczej, tak samo mam z oczami;/ Pod światłem są jakieś dziwnie zamglone, rzęsy wyglądają na posklejane a oczy są jakieś takie brzydkie i bez wyrazu. W domu są znów zupełnie inne, pełne blasku i ładne/ Może to głupi problem, ale czy któras z was tez tak ma? Czy w kazdym swietle macie nieskazitelną cerę i piękne oczy? no i jak patrze naprzyklad na inne dziewczyny to wygladaja ladnie i nie maja takiej cery jak ja.. nie wiem ;/

Gość 67h68u658j65
wiadomo,ze wszytsko zalezy od oswietlenia. ja w lazience mam piekna twarz itd,bo mam takie swiatlo,a kiedys probowalam pomalowac sie przy oknie 0 w swietle dziennym - masakra, wydawalo mi sie ze nakladam pude i nakladam, korektor,a one nic nie zakrywaja, cienie na oczy tak samo..dlatego postanowilam miec w dupie:D

Gość Heretyk,.,
Bo teraz jest promieniowanie pouranowe, to normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sth else
w domu twarz wyglada inaczej niz na zewnątrz,dlatego najlepiej robic sobie makijaz przy swietle dziennym,zeby nie przesadzic z iloscia pewnych kosmetykow,bo mozna pozniej wygladac po prostu smiesznie (czego w lazience nigdy nie zobaczymy) wydaje mi sie,ze tylko osoby z ladnym odcieniem skory albo dobrym makijazem wygladaja ladnie,kazda nasza wada w swietle dziennym jest niestety bardzo widoczna,szczegolnie jesli chodzi o cere,dlatego twoje wnioski sa w miare sluszne,ale nie moza na tym punkcie swirowac,bo zawsze cos tam na twarzy znajdziemy,jesli chcemy

Gość Karolineeeeeeeee999
Kazdy wyglada inaczej w swietle dziennym .Chociaz ja nie mam tego problemu ,mam twarz bez przebarwien ,bez krostek itd .Bardzo Ci współczuje .

Gość rozowe paznokcie
ja polecam podklad loreal true match roll on, zapewni wam wlasnie nieskazitelna cere w swietle dziennym. wiecie co, ja tez mam niedoskonalosci ,ale od kiedy uzywam wlasnie roll ona, wiele osob mowi mi ,ze mam piekna buzie,taka zdrowa, ladny koloryt, roll on nie tworzy maski, swietnie dopasowuje sie do skory,wyglada mega naturalnie i mega fajnie :)

Gość Mloda_xoX
Hm dziekuje wszystkim za odpowiedz. i mam jeszcze pytanie, a ile kosztuje ten podklad loreal true match roll on i gdzie mozna go kupic, bo nie wszedzie go znajde ;)

Gość hdxhbdfhbhdh
A wiec to tak same ukrywacie dwoje syfiaste oblicze pod niezliczona iloscia zasypek i zapraw wapiennych ale od kolesi wymagacie żeby byl naturalnie przystojny z ryja, wysportowany wysoki sraki i owaki

Gość fhsdhfsdf
diagnoza: w domu masz złe oświetlenie... zbyt słabe do robienia makijażu

Gość Mloda_xoX
@hdxhbdfhbhdh Ja niczego od chlopakow nie wymagam.

Gość ehe...
P o prostu używaj kremów przeciw (wągrom itp... )

Gość zalmanana
ale masz problem masakra ;/ wiadomo ze w kazdym swietle inaczej sie wyglada. a co ja mam powiedziec mam pelno syfow przebarwien i dziur po pryszczach w dodatku ciagle wyskakuja nowe i to jest dopiero masakra :(