Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurczab

Nie mogę uwierzyć

Polecane posty

Gość Kurczab

CzlowiekZnajacyZycie facet który przeruchał wiele kobiet jest kozakiem i najlepszym chocby przykladem jest to forum gdzie ubliza sie prawiczkom, ze sa nieudacznikami, ciotami, leszczami i ze tylko moga sobie konia zwalic... natomiast kobieta ktora miala wielu partnerow to zwykla k**wa szmata j**ana, i nie ma zycia dla takiej k**wy, do gazu i won z tego swiata! [15.03.2011] 19:38 [zgłoś do usunięcia] CzlowiekZnajacyZycie A dlaczego nic nie mówicie o takich jak ja? Jestem facetem i wielu mnie miało a nigdy nie byłem z kobietą. Jestem nieudacznikiem i ciotą czy k**ewską szmatą? [15.03.2011] 19:52 [zgłoś do usunięcia] Nieco starszy Pewna feministka zapytala kiedys medrca, dlaczego jest tak, jak to opisuje CzlowiekZnajacyZycie - bo rzeczywiscie tak jest. Wydawalo jej sie to bardzo nisprawiedliwe. Medrzec odpowiedzial: pomysl o kluczach i zamkach - klucz, ktory otwiera wiele zamkow to Magiczny Klucz podczas gdy zamek otwierany przez wiele kluczy to po prostu marny zamek ... [15.03.2011] 19:54 [zgłoś do usunięcia] !!! K.M.W.T.W. !!! O widzę że jakiś cwaniak się pod ciebie podszył... no niestety tak jest... co zrobić:/ ale jakby dziewczyna nie chciała to by nie dała, bo wie jak jest... [15.03.2011] 19:57 [zgłoś do usunięcia] szmata nie z tego świata a ja tam sypiam z kim chcę , najczęściej takie przygody na jedną noc i nie uważam to za coś złego [15.03.2011] 20:08 [zgłoś do usunięcia] gardze nimi od zawsze kobiety to szmaty.... [15.03.2011] 20:12 [zgłoś do usunięcia] BAD SEED I uwielbiamy być szmatami [15.03.2011] 20:20 [zgłoś do usunięcia] a ja uwazam ze wszyscy faceci to k**wiarze, normalnego znalezc to jak wygrac w lotto!!!!!!!!! [15.03.2011] 20:21 [zgłoś do usunięcia] nienormalna24 a ja uwazam ze wszyscy -- o o ! otóż to!!! [15.03.2011] 20:31 [zgłoś do usunięcia] sssssssssssssssssssuuukooo w dzisiejszym swiecie 3/4 kobiet to pie**olone szmaty a niestety ta 1/4 to jakies szare brzydkie myszki ktorych zaden facet nie chce ruchac, czyli wszystkie kobiety to szmaty, tyle w temacie [15.03.2011] 20:33 [zgłoś do usunięcia] nienormalna24 taaa ,a to samo można powiedzieć o facetach, wszędzie tylko te kutasy by pchali! [15.03.2011] 20:40 [zgłoś do usunięcia] a ja uwazam ze wszyscy nienormalna dobrze mowisz!!!idiotow na tym forum nie brakuje...3/4 kobiet a bo ty znasz wszystkie kobiety na kuli ziemskiej rozumiem,nie znasz ladnych i milych dziewczyn bo widocznie na nie nie zaslugujesz! ja takich idiotow jak ty odrazu zbywam!!!! [15.03.2011] 20:43 [zgłoś do usunięcia] przytocze zgrabne porównanie.. dlaczego tak jest? bo klucz, otwierający wiele zamków to master key, a zamek, który otwiera wiele kluczy to po prostu ch*jowy zamek

Gość Kurczab
Skrzynke sobie sprawdze

Gość Kurczab
Wsadze w cipke jakas chetna?

Gość staram się pojąć sens
kopiowania całego innego wątku i wklejania go do nowego... tym bardziej że ten stary jest z przed ilu? godziny? nasuwa się jeden wniosek won debilski trolu, wooooon! wypierdalać z forum i to już...