Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytapytacz

dlaczego wy kobiety same przyznajecie, że wolicie towarzystwo facetów?

Polecane posty

Gość pytapytacz

??? czyżbyscie były nudna jak flaki z olejem? czy jakakolwiek laska z tego forum zrobiła przynajmniej 1 tak dobrą prowokację jak jakikolwiek facet dlaczego jestescie takie sztywne? nie macie poczucia humoru, a jak juz to taki malo zabawny

Gość a mnie sie zawsze wydaje ze to
faceci są tacy..Maja problem z rozmową z budowaniem zdan nigdy nie mowia nic ciekawego....Na randkach zesro swobody wypowiedzi mysla nad kazdym zdaniem....Jezeli maja poczucie humoru(jezeli mozna to tak nazwac)to zwykle poczucie humoru jak z rynsztoka wulgarne i prymitywne.I to nie chodzi tylko o Kafe ale ogolnie o zycie...Zrobilabym wszytsko by moc zmienic orientacje

ja osobiście wolę towarzysko facetów, bo kobiety nigdy mnie nie chciały w swoim gronie :D brak wspólnych tematów i nici porozumienia z większością kobiet :o

Gość Co za zycie ehhh
A ja zawsze lepiej dogadywałam się z facetami, lepiej mi się z nimi rozmawia niż z kobietami i wolę ich towarzystwo :p

Gość a mnie sie zawsze wydaje ze to
kobiety w wiekszosci to przyznaja nie dlatego ze faceci sa tacy supoer.Ale dlatego ze wsrod kobiet jako ze jest to ta sama plac czesto bywa zawisc zazdrosc zlosliwosc...itd....W relacjiz facetem nie ma tego to jedyny plus.Ale to normalne

Ale o podpaskach to z mężczyzną podyskutować za bardzo nie można.

ja akurat nie czuję potrzeby rozprawiania o podpaskach :D faktem jest, że kobiety OKROPNIE obgadują, widać to zwłaszcza w pracy ;)