Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manuelka12345

JĘZYK ANGIELSKI

Polecane posty

Gość manuelka12345

Witam. Mam takie pytanie..otóż gdzie lepiej nauczę się języka angielskiego..idąc na studia i czy na kurs językowy...co jest teraz bardziej w cenie..certyfikaty językowe czy tytuł mgr filologi angielskiej??? od września chciałabym podjąc naukę i nie wiem na co postawić?

a co chciałabys w przyszłości robic? Wyjechac za granice czy zostac w pl i uczyc tego języka?

Gość o prosze kolejna
ja uwazam ze lepiej isc na kurs.

Gość gfd
oba tytuły sa bezwartosciowe.. Angielski ma przesycony na rynku jest za duzo nauczycieli ..

Gość manuelka12345
Powiem tak...jedne studia już skończyłam..pracuję..to my być raczej takie perspyktywiczne..bo wiem, ze bez angielskiego za kilka lat nawet najmniejszej szansy na pracę nie będę miała...uczyć w szkole nie mam zamiaru...wyjeżdżać za granicę też nie...tyle co kupiliśmy dom... Chodzi o to..na co zwracają uwagę pracodawcy???

Gość o prosze kolejna
pracodwacy zwracaj uwage na DSOWADCZENIE przed wszystkim .ile ty masz w ogole?a co ty myslisz ,ze majac mgr z fil.ang . to bedzie ci latwiej znalezc prace jako np. sekretarka ???? wybacz,ale nie.

Gość manuelka12345
chce się nauczyc w końcu porządnie języka...ale chcę także mieć na to papierek...i chodzi mi tylko o to, co jest bardziej wartościowe?bardziej cenione przez przyszłych pracodawców..pomijając wszelkie formalne sprawy jak doświadczenie, wykształcenie..a patrząc tylko na język..czy lepiej pochwalić się mgr czy certyfikatem z języka:)))

Gość o prosze kolejna
LEPIEJ ZROBIC MGR JAKIES PORZADNGO I KURS ANG.

Gość manuelka12345
hola hola:) dwa grzybki w barszcz to chyba za dużo:) Podpowie mi ktoś kto przeszedł którąś z dróg???

Gość manuelka12345
Pomoże ktoś?:)

Gość Milenka79
Może dzisiaj ktoś podpowie?:)