Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfxxxfs

doszedl po 3 min.

Polecane posty

Gość fsfxxxfs

Uprawiałam seks z facetem , miedzy nami jest roznica wieku dosc pora on 34 ja 22. T obyl nasz pierwszy raz...doszedl po 3 minutach...co z nim nie tak ? ;p lipa jak nie wiem ;/

Gość yyupiiiiiiii
Wiekszosc facetów szybko konczy , nie ma co sie oszukiwac :)

Gość trumftrumfmisiabela
bo może go za bardzo grzejesz?;) wiesz...facetowi się młódka trafiła to nie zapanował... a miał przed tobą wiele kobiet czy on niedoświadczony? Może wyposzczony biedak był i tyle. Pamiętaj - trening czyni mistrza, skoro to był wasz pierwszy raz to nie należy się spodziewać fajerwerków - następnym razem będzie może lepiej i dłuuuuużej? może 4 minutki chociaż?;) pozdrawiam

Gość fsfxxxfs
Pomyslalam ze cos z nim nie tak skoro tak szybko skonczyl ;( nigdy mi sie tak nie przytrafilo a nie byl on moim pierwszym partnerem.... On doswiadczony jest... i tym bardziej mnie to dziwi :(

Gość rewts
sama napisałas ze to był pierwszy raz z tobą ... JAk wsiadałas pierszy raz za kółko samochodu tez było inaczej niz gdy jechałas samochodem . po raz setny

Gość czasem facet musi
inaczej się udusi widocznie go przypiliło i byłaś "pod ręką"; może lepiej powiedzieć "zamiast ręki"

Gość fsfxxxfs
Noale jak sobie to tlumaczyc ? ze z nim cos nie tak czy ze mna ? ze tak szybko doszedl ;/ zero przyjemnosci...;(

Gość czasem facet musi
Pomyslalam ze cos z nim nie tak skoro tak szybko skonczyl a ja pomyślałam, że to z tobą jest coś nie tak, skoro tak szybko dałaś

Gość rewts
Noale jak sobie to tlumaczyc ? ze z nim cos nie tak czy ze mna ? ze tak szybko doszedl ;/ zero przyjemnosci...;( no dobrze , ale jak doszedł to nie mogliscie kontynuowac po kilku minutach ? Przeciez kazdy facet moze w ciagu dnia dojsc przynajmniej kilka razy

Gość czasem facet musi
zero przyjemnosci.. czy tak ci powiedział?

Gość czasem facet musi
czy normalny facet mysli o tym aby worek na spermę miał z tego jakąs przyjemność?

Gość fsfxxxfs
Dla mnie zero przyjemnosci....a dla niego byla owszem. Nie moglismy kontynuowac bo nie bylo na to czasu ;( lipa starszna wyszla z tego

Gość rewts
widocznie jestes dla niego tylko workiem na sperme .. Nie moge sie mylic . A wiesz dlaczego ? Bo jak doszedł to mogł ci zrobic minete i nie byłoby problemu .. Sa rozne sposoby na zaspokojenie kobiety jesli nie zdarzyła dojsc po stosunku .. A jelsi nie zrobił ci minety , tylko wyszedł to traktuje cie jak wór na sperme

Gość czasem facet musi
nigdy mi sie tak nie przytrafilo a nie byl on moim pierwszym partnerem a po ilu minutach przytrafiało się to twoim innym partnerom nawet ślepej kurze też się czasem trafia co ci się przytrafiało z innymi

Gość rewts
No i co z tego ze doszedł po 3 minutach ? To nie jest problem najwiekszym problemem jest to ze zostawil cie ubrał sie i wyszedł .. Kobiete mozna przeciez łatwo zaspokoic jesli nie przez stosunek do przez oral .

Gość czasem facet musi
Nie moglismy kontynuowac bo nie bylo na to czasu czy zmarnował 2 minuty, które jeszcze można było wykorzystać?

Gość czasem facet musi
jeżeli dajesz dupy w przerwie zajęć to dlaczego się dziwisz, że ktoś może się bardziej spieszyć niż ty

Gość to ja ten 34-latek
Jak smiesz pisac o takich rzeczach na publicznym forum:( To ja z nia jestem, tzn. bylem bo zostawiam Cie!!! :( Nie moglas ze mna o tym porozmawiac???!!!

Gość asiulabululalal
pamietam swoj pierwszy raz heh facet był juz tak podniecony ze wszedl we mnie zrobił jedno pchnieie i trysnał ale w duszy miałam ubaw:D ale potem powtorzylismy i było super:P

Gość no skoro nie było czasu na
więcej i facet się spieszył, to co się dziwisz?

Gość Ja mam męża
od ponad 7 lat uprawiamy sex i wystarczy dzień przerwy żeby mój doszedł po 2 minutach.Nie wiem czy to mormalne?

Gość Ja mam męża
*normalne

Ja mam męża, może działasz na niego podniecająco i starczają mu dwie minuty by osiągnąć szczyty :D powtórzcie jeszcze to samo ze dwa razy i zobaczysz jak cię wykończy :)