Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona...........................

Od kiedy zaczyna sie związek ....

Polecane posty

właśnie do tych 2 oststnich wpisów to napisałam :) A za dobre rady jeszcze raz dziekuje :)

Gość twims
Moim zdaniem nie każ mu się deklarować, tylko bacznie go obserwuj, słuchaj co mówi, czy ma jakieś plany związane z Tobą? Oczywiście nie takie w stylu dom i dzieci ;) ale możesz jakoś niezobowiązująco zacząć temat np wakacji..szczerze to trochę dziwię się Twoim rozterkom, bo moim zdaniem takie rzeczy się widzi i czuje.

Co do planów wakacyjnych to mamy juz wspolne....

Gość twims
No widzisz :)

"spotykamy się od jakiegoś czasu, piszemy do Siebie intensywnie, często rozmawiamy. Z mojej strony odczuwam do Ciebie coś więcej niż tylko uczucie koleżeńskie, jakie są Twoje odczucia. Powiedz mi czy ty czujesz to samo i czy masz jakieś poważne plany uczuciowe w zaiązku z moją osobą. Nie chcę przeżyć rozczarowania emocjonalnego dlatego chciałbym wiedzieć na czym stoję, by się nie zauroczyć za bardzo i obdarzyć cię uczuciem, którego ty może nie odwzajemniasz" Brawo!!! Autor!!! Autor!!!! A może drobna korekta? "spotykamy się od jakiegoś czasu, piszemy do Siebie intensywnie, często rozmawiamy" - przecież to jest FAKT. Jeżeli MUSIAŁBYM to pisać, to tylko do osoby INTELIGENTNEJ INACZEJ! "odczuwam do Ciebie coś więcej niż tylko uczucie koleżeńskie" - "odczucia" są sprawą SUBIEKTYWNĄ, w dodatku zależne są od chwili (czyt. nastroju). Powinno się dodać, że nie gwarantuję, że jutro moje odczucia nie będą inne (SZCZEROŚĆ!!!!) "jakie są Twoje odczucia" - ważne pytanie jeżeli PROWADZIMY BADANIA. "Powiedz mi czy ty czujesz to samo" - jeżeli czujesz TAKIE SAME MOTYLKI (jak to sprawdzić, że inna osoba czuje MOTYLKI tak samo jak ja?). I czy SŁOWA są ważniejsze od CZYNÓW? "czy masz jakieś poważne plany uczuciowe" - uczuć nie da się ZAPLANOWAĆ!!!! "Nie chcę przeżyć rozczarowania emocjonalnego" - o czym tu pisać; nikt tego nie chce. To OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ!!!!!! "chciałbym wiedzieć na czym stoję" - tylko ktoś NIEŚWIADOMY tego co ZALEŻY OD NIEGO może stawiać takie ŻĄDANIA innym. GDYBYM WIEDZIAŁ, ŻE SIĘ PRZEWRÓCĘ TOBYM USIADŁ! "by się nie zauroczyć za bardzo" - jak sterować tym, żeby to COŚ było tylko ZAUROCZENIEM; i jak sprawić, żeby nie było ZAUROCZENIEM ZA BARDZO? "obdarzyć cię uczuciem" - czy autor tych słów ma jakiekolwiek pojęcie co to są uczucia? Chociaż pewnie je ma. Mało tego, gotów jest nawet OBDARZAĆ innych, ale pod warunkiem.......

Mądry masz rację lepiej niech 25-cio latka zapyta 30-to letniego chłopa czy chce z nią chodzić albo niech sama czeka... BRAWO !!!!

Ludzie!!! Przestańcie komunikować się SLOGANAMI!!! Żyjcie i odczuwajcie!!!!! Bez względu na to jakie definicje tych pojęć znajdziecie w internecie. I jakie GOTOWCE!!!

L_0LEK, "lepiej niech 25-cio latka zapyta 30-to letniego chłopa czy chce z nią chodzić" Lepiej niech CHODZI, zamiast zadawać pytania.

Madry ty debilu, "napisz ty może i z ciebie ktoś się naśmiewać bedzie" - przecież piszę, NAŚMIEWAJ SIĘ z tego co piszę. "ptasi bobku" - obśmiewam się ze śmiechu. Dołóż coś jeszcze. Lubię się pośmiać. Chociaż czasem bywa to NIEPOLITYCZNE. Nie należy się śmiać z czyjegoś nieszczęścia. A przecież KAŻDA NIEPEŁNOSPRAWNOŚC jest jakimś nieszczęściem.

"pewnie zamiast mówić kocham Cię lepiej powiedzieć" - nigdy i nigdzie nie twierdziłem, że nie należy mówić komuś, że się go kocha.

"moje odczucie jest takie, ze mieszkasz na poddaszu i masz sufit nierówny" - zgadnij jak się ma Twoje odczucie do FAKTÓW.

"po cholerę na forum włazisz i radzisz?" - WYDAJE MI SIĘ, ŻE PO TAKĄ SAMĄ JAK I TY. Mam ochotę wypowiedzieć swoje zdanie.

"kOCHAM icE TO TEZ SLOGAN baranie" - dla baranów pewnie tak.

"już z tobą nie gadam, bo z głupim nie warto się sprzeczać" - dlaczego wymianę poglądów traktujesz jako sprzeczkę. Czyżbyś miał MONOPOL?

"sprowadzi cię do swojego poziomu" - ależ nie obawiaj się MARSZU W GÓRĘ!

"wal się zatem na ryj Mądralo - Kretyński fiucie" - jeżeli myślisz, że przestraszę się KIJA BEJSBOLOWEGO....

Gość rozmawiasz sam ze sobą?
.

"zniszczy doświadczeniem" - doświadczenie pomaga OTWORZYĆ OCZY. Jeżeli coś niszczy, to tylko MITY. Ale przecież nie LUDZI. Śpij spokojnie, kimkolwiek jesteś.

Gość sam ze sobą
.

"rozmawiasz sam ze sobą?" - mam wrażenie, GRANICZĄCE Z PEWNOŚCIĄ, że nie. Czyżbyś uważał inaczej? Wbrew FAKTOM?