Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eufemia portugalska

Czy zabiegając o kogoś liczysz na coś ?

Polecane posty

Gość eufemia portugalska

Jak w temacie :D

Gość petrusku, kochanie...
każdy na coś liczy, nie ma dwu zdań !

Gość Nielicząca
jeżeli o coś zabiegam to nie po to, żeby na coś liczyć to jest oczywistośc oczywista zresztą

Gość petrusku, kochanie...
Nielicząca - czyżby ? przemyśl to sobie. zawsze zaspokaja się swoje potrzeby, nawet w tym wzgledzie. :D

Gość no pewnie, że tak
liczę na to: - że mu się spodobam -że będziemy parą - że będziemy mieli o czym porozmawiać - że przeżyje moje liczne wady i zalety - że nie będzie wiało nudą - że jestem na tyle atrakcyjna pod każdym wzgledem, ze mnie na pewno :D nie zdradzi, nie wymieni na inną - że będziemy dobrymi przyjaciółmi - że będziemy mieli podobne oczekiwania i pragnienia - że.... ale, co tu duzo pisać, życie swoje, a marzenia swoje ;)

Gość eufemia portugalska
Czyli jednak...zgadza się. :O

Gość Nielicząca
petrusku, kochanie..., "Nielicząca - czyżby ? przemyśl to sobie" - PRZEMYŚLAŁAM. "no pewnie, że tak"!!! "Czy zabiegając o kogoś liczysz na coś ?" - zabiegam, żeby NIC Z TEGO NIE MIEĆ. Ale nie wykluczam, że ktoś może zabiegać, bo ma w tym jakiś interes. - że mu się spodobam - ależ PODOBAM się wszystkim, bo jestem NAJWSPANIALSZA. - że będziemy parą - przecież im wiecej ludzi tym wieksza szansa, że BĘDZIE FAJNIE. - że będziemy mieli o czym porozmawiać - jeżeli bez ZABIEGÓW nie ma o czym rozmawiac, to ZABIEGI coś zmienią? - że przeżyje moje liczne wady i zalety - gdybym się miała zamartwiać, czy WSZYSCY przeżyją..... to NIE STARCZY ŻYCIA. - że nie będzie wiało nudą - jeżeli wieję NUDĄ, to żeby ROZBAWIĆ SAMA SIEBIE, nie muszę zabiegać o nudnego palanta. - że jestem na tyle atrakcyjna pod każdym wzgledem, ze mnie na pewno nie zdradzi, nie wymieni na inną - jeżeli jestem NA TYLE (ALE I NA PRZEDZIE) atrakcyjna to raczej ON BĘDZIE MIAŁ PROBLEM, jeżeli coś sobie ubzdura. - że będziemy dobrymi przyjaciółmi - dobra (w domyśle prawdziwa) PRZYJAŹŃ nie jest efektem jakichś zręcznych ZABIEGÓW. - że będziemy mieli podobne oczekiwania i pragnienia - to przecież nie jest efektem ZABIEGIWANIA. "duzo pisać, życie swoje, a marzenia swoje" NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!!!!