Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina909090

Cięcie cesarskie

Polecane posty

Gość Karolina909090

Witam :) Termin mam na lipiec i juz wiadomo ze będe mieć cesarskie cięcie . Która z dziewczyn moze mi powiedziec jak wyglądało to u niej ?:)

Gość mialam cc
najpierw normalnie wszystko jak przed porodem sn czyli badanie, ktg, przebieranie w koszulke i jazda na sale porodowa. Lekarz ocenil, ze tym razem znowu cc i inny lekarz wyjasnil mi na czym polega operacja, jakie dostane sodk zneiczulajace i jakie groza powiklania. Nastepnie podpisalam zgode na cc (musialam przeczytac formularz) a pozniej przyszla anestezjolog i znowu opisala mi jak wyglada znieczulenie. nastepnie jazda na blok operacyjny i dostalam znieczulenie wkregoslup, sprawdzono na mnie czy dziala i postawiono parawna bym nie widziala rozcinania brzucha i lekarze wzieli sie 'do roboty" a po kilku minutach uslyszalam placz coreczki. NNie wiem kiedy mnie zszyli bo plakalam z radosci i chcialam tylko corcie ogladac :)

Gość Karolina909090
suezpl dzieki poczytałam sobie :) masakra tak sie boje ...

Gość Karolina909090
mialam cc widze wszystko sprawnie :) To moj pierwszy poród i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

Gość Bravo bravisimo
Nigdy wiecej CC.. Po 2 godzinach jak wstalam do ubikacji zaczelo mi cos z rany wyciekac..Okazalo sie ze 2 szwy puscily,na nowo musieli mnie rozcinac,tydzien lezalam w szpitalu..a maly nie mogl byc ze mna..:( Potem z karmienia piersia nici ,boie nie chcial chwycic cycka wiec sciagalam tylko do butelki..A najlepsze jest to ze zalapalam bakterie i musialam miec czyszczenie rany :(