Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrrhsdjtkiy

ostatnia klotnia??dajce rade

Polecane posty

Gość dgrrhsdjtkiy

poklocilam sie z chlopakiem , klotnia byla straszna wyzywalismy sie przy wszystkich znajomych , nie odzywamy sie wogole od 3 dni , ja zawinilam i on tez, oboje przegielismy pale ale on uwaza ze ja bardziej;/ koledzy pewnie go namawiaja zeby ze mna nie byl itd, , nie piszemy do siebie 3 dni jestem wsciekla ale nadal go kocham on wczesniej tez mowil ze mnie kocha , wcziesniej nasz zwiazek byl ok , teraz ma opis na gg , " trzeba cos stracic zeby docenic,zeby odzyskac trzeba sie zmienic" o czym ten opis swiadczy ? czekac na jego odzew ? ja sie 1 napewno nie odezwe.

Opis dla mnie swidzczy o tym ze chce sie pogodzic i robi podchody tym statusem:P Poczekaj do wieczora i sie odezwie:)

Gość a ja mysle, że ......
że to jest aluzja że Ty się powinnaś zmienić zeby go odzyskać. I czeka az sie sama odezwiesz

Gość Doti:)
Moim zdaniem powinnas poczekac aby sie on sie odezwal a nie zawsze kobiety to robia... po ile macie lat?

Gość dgrrhsdjtkiy
19 , on 22 , ale klotnia byla straszna nie wiem czy bedzie chcial sie odezwac , ja sie 1 napewno nie odezwe . ale nie wiem po co ustawil taki opis ,? wiem ze jest cholernie wkurwiony zreszta jak ja , wiec poczekam 2 tyg jak sie nie odezwie jego strata

napewno sie odezwie bez potrzeby by nie pisal takis opisow

a to jakiś poważny powód kłótni czy o jakąś pierdołę poszło?

Gość takajakaaa
"" trzeba cos stracic zeby docenic,zeby odzyskac trzeba sie zmienic" o tym ze masz sie zmienic

Gość dgrrhsdjtkiy
powazna klotnia ja tez przegielam i zaluje , nie wiem czy czekac na niego ? koledzy mu radza zeby mnie kopnął w dupe.. i jego duma mu moze na to nie pozwolic czekac jak myslicie , ale jakby nie myslal o mnie to by tego opisu nie ustawial .

Gość takajakaaa
widze ze ma duzo doradców co mu do ucha pluja :) no ale to zalezy od niego czy jest podatny na wływy innych czy jednak umie sam sie odnalezc i podjac decyzje .... słuchaj ja na twoim miejscu bym napisała do niego aby sie spotkac i pogadac.... po cholere to przedłuzac.... "czasem brak rozmowy rani bardziej niz sama rozmowa"

Milczenie to nic dobrego, lepiej jak emocje opadną wyjaśnic sobie pewne sprawy i albo przeprosić i obiecać poprawę, albo podjąć decyzje o rozstaniu. W dojrzałych związkach brak "cichych dni".

Gość dgrrhsdjtkiy
za bardzo mnie urazil wybaczyc mu moge tylko wtedy kiedy zobacze jego staranie ale nie wiem czy sie wogole odezwie.

Gość takajakaaa
"W dojrzałych związkach brak "cichych dni"." u mnie nie ma cichych dni...wiec ich nie kumam.... ja bym napisała

Gość dgrrhsdjtkiy
myslisz ze to cos da?? ile czekaz czasu na jego odzew??

Gość takajakaaa
2 minuty jak nie to koniec ;)

Gość dgrrhsdjtkiy
ale pytam powaznie:( naprawde kocham go ale nie wiem czy on cos chce jeszcze :( nosi go jego duma :( moze wstawic link z jakies ladnej piosenki , i cos dopisac on jej wyslucha no i moze mu sie smutno zrobi hm ??

A czy dla Was jedyna forma komunikacji jest wstawianie durnych opisów na gg? Zadzwoń do Niego, powiedz, że chcesz pogadac i juz.

autorko chcesz pogadac na gg?

Gość dgrrhsdjtkiy
doti chcialabym poagadac na gg ale nie moge tu podac bo kazdy bedzie je mial

Gość takajakaaa
------> Britnej z Pirs ma racje P.S masz super nick :D hahhahhahha boski :P :)

autorko masz moj...12001489

Gość dgrrhsdjtkiy
dzieki doti