Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca sięęę

Czy faktycznie wróżby tej wróżki z tematu ''Tarot, zapraszam...'' się sprawdzają

Polecane posty

??? Opisała coś co miało miejsce, opisała dokładnie obecną sytuację, wywróżyła coś, co sama przeczuwam... Czy ktoś też ma pozytywne skojarzenia, komuś też trafiła z przepowiednią, opisem sytuacji????

Gość Marzennulla
Zawsze podchodziłam sceptycznie do wróżb jednak ta wróżka bardzo mnie zaintrygowała. Mnie odpowiedziała (chyba) w 100% trafnie. ;]

no to tak samo jak i ja, tylko że mnie też opisała szczegółowo i dość dokładnie moje życie, pracę. Mam nadzieje, że wróżba się spełni, to oznaczałoby dla mnie ogromne szczęście i radość..

Gość bnmbbn
u mnie trafila jak kula w plot - wywrozyla kariere w dziedzinie ktora mnie w ogole nie interesuje i w ktora nie mam zamiaru wchodzic.

Gość Marzennulla
Ja co prawda wolałabym, aby tylko pierwsza część jej wypowiedzi się sprawdziła. ;]

bnmbbn - a kto wie gdzie cię życie poniesie, nigdy nie mów nigdy :P

Gość ja w to nie wierzę
Ja byłabym sceptyczna. W internecie każdy może być kim chce. Nie wiem, czy naprawdę wróży, czy tylko udaje i pisze to, co przyjdzie jej do głowy. Być może to jakieś "dziecko neo" robi sobie jaja z łatwowiernych ludzi. Same wróżby, nawet te "prawdziwe", też mają wątpliwą wiarygodność. Nie ma dowodów na to, że się sprawdzają. Ja sama napisałam do tej wróżki z ciekawości. Byłam ciekawa, co mi odpisze. Napisała mi coś, co teoretycznie może być prawdą i nie była to miła wiadomość. Jednak ja traktuję to z przymróżeniem oka i na pewno nie zamierzam się tym zamartwiać ani podporządkować temu życia. Jeśli chodzi o kafeteryjne wróżki, to kiedyś taki temat już był i ktoś wróżkę zdemaskował - podał zmyślone personalia i zmyślony problem, na który oczekiwał odpowiedzi. Okazało się, że wróżka bardzo szczegółowo opisała cały problem oraz konsekwencje owej problematycznej sytuacji, tak jakby problem był prawdziwy. Tak naprawdę ten problem u tej osoby nigdy nie zaistniał.

Gość bnmbbn
życie mnie nie niesie, tylko sama idę gdzie chcę, dlatego wróżbę uważam za bezsensowną.