Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto.....

DZIEWCZYNY podajcie choć jeden argument za tym, żeby facet miał się ożenić.

Polecane posty

Gość Roberto............
no to dawaj, chcę to zobaczyć :)

Gość Roberto............
Georgia Alabama Okazuje sie, ze mezczyzni w malzenstwie zyja dluzej niz kawalerowie. Z prostej przyczyny: zony interesuja sie stanem ich zdrowia , nalegaja na diete, odwiedziny u lekarza itd. Kazdy statystyczny facet po slubie bedzie zyl dluzej." to ma byc argument? ja nie chcę żyć długo, starość to porażka 🖐️

"Okazuje sie, ze mezczyzni w malzenstwie zyja dluzej niz kawalerowie. Z prostej przyczyny: zony interesuja sie stanem ich zdrowia, nalegaja na diete, odwiedziny u lekarza itd. Kazdy statystyczny facet po slubie bedzie zyl dluzej" e, tam;-)) te funkcje mozna tez na outsourcs wrzucic;-)) wystarczy ze facet sam sie bedzie kontrolowal a coraz wiecej teraz tak robi - bo stereotyp "macho" drwiacego z medycyny ...hm...wyszedl z mody?;-)

roberto widac stawia na jakosc a nie ilosc...przezytych dni

Gość Georgia Alabama
"wystarczy ze facet sam sie bedzie kontrolowal a coraz wiecej teraz tak robi - bo stereotyp "macho" drwiacego z medycyny ...hm...wyszedl z mody" Kazdy stoczniowiec Ci to powie ;)

Gość Roberto............
wierzę w reinkarnację :) w tej długie życie w sensie także starość to zwykła męczarnia męczyć się w tej schorowanej, pomarszczonej, brzydkiej powłoce 🖐️ lepiej zacząc od nowa

" Kazdy stoczniowiec Ci to powie " opinia stoczniowcow mnie srednio interesuje a powiedzialam to z przymruzeniem oka of course;-)

"[zgłoś do usunięcia] Roberto............ wierzę w reinkarnację w tej długie życie w sensie także starość to zwykła męczarnia męczyć się w tej schorowanej, pomarszczonej, brzydkiej powłoce lepiej zacząc od nowa" i tez fajnie;-)) jedne wierzy w reinkarnacje, drugi w jezuska, a ktos inny w sile pieniadza. zyj i pozwol zyc innym;-)))