Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka123456

Test ciążowy po 6 tygodniach.

Polecane posty

Gość blondyneczka123456

Cześć ;) Czy test ciążowy wykonany po 6 tygodniach od współżycia zawsze wykrywa ciążę? Czy jeżeli po tym czasie wychodzi negatywnie to jest on w pełni wiarygodny ? Proszę o odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Gość uleczka f,,.
no mi wyszedł po 6 tygodniach negatywny,,a okresu dalej brak..ide w piatek do gina to sie dowiem

Gość uleczka f,,.
mi wyszły 2 testy negatywnie 35 dni po dniu spodziewanej@ ,,zobaczymy w piatek

Gość blondyneczka123456
Uleczka- Napisz proszę , co tam po wizycie .

Gość uleczka f,,.
ok napisze,,ile ci sie @ spoznia

Gość blondyneczka123456
Niecały tydzień, ale to w ogóle jest taka dziwna sytuacja. Między mną a chłopakiem doszło do stosunku oralnego, ale zawsze, W dni płodne. To było pod koniec stycznia, w lutym miałam okres ( ale słyszałam, że krwawienia na początku ciąży są możliwe) , więc jakaś tam niepewność jest, właśnie dlatego, że teraz się spóźnia, a to się nie zdarzało wcześniej...

Gość uleczka f,,.
a zastanawia mnie jaki masz sluz..bo ja mialam sucho a teraz od trzech dni pojawil mi sie bialy lekko rozciagliwy i jest go duzo

Gość blondyneczka123456
U mnie właśnie jakaś rewolucja kompletna, najpierw taki biały, ale go mało, a teraz jakiś taki żółtawy. Nie mam pojęcia. Kurcze, ale to chyba dziwne, skoro dwa testy nam negatywne wyszły, po 6 tygodniach, a innym po kilku dniach wykrywa, może to stres, sama już nie wiem, jak to sobie tłumaczyć. Napisz proszę, co Ci gin. powiedział...

Gość blondyneczka123456
w dodatku mam wzdecia,nie wiem czy od tej ciazy,czasem na majtkach kleks,,ale pewnie z nerwów..napisz prosze co ci powiedział,bo ja pewnie nie pojde do gina bo sie wstydze bo mam za duże wargi sromowe...cała sie trzese ,badam szyjkę macicy tak bardzo ze teraz zaczyna mi isc krew wymieszana z zółtym śluzem,,nie moge doczekac sie @ zeby y ze mnie te wzdecia,,,czekam napisz prosze bo nie spie po nocach

Gość blondyneczka123456
jestes,,,czy ty tez masz czasem takie kleksy podczas okresu?? jak ja ostatnio kochałam sie oralnie z moim chlopakiem(teraz go podejrzewam ze jest ojcem mojego dziecka) i własnie szły kleksy..zastanawia mnie własnie czy to ma zwiazek tym śluzem zabarwionym krwią,oczywiscie od tego ze mocno badam szyjke macicy

Gość blondyneczka123456
ktoś tutaj sobie mój nick przywłaszczył widzę, w takim razie ten temat nie ma już chyba sensu, bo nie będziemy wiedzieć, co faktycznie piszę ja;)

Gość blondyneczka123456
uleczka f,,. , I jak tam po wizycie ?

Gość uleczka f,,.
hejka byłam,,no zaburzenia hormonalne,,,usg dopochwowe i luteina...lekarz mowił ze jezeli test na takim etapie czyli po tylu dniach spoznienia wykarze ze ciazy nie ma TO NIE MA!! wiec nie martw sie .. pozdrawiam musze spadac jak masz jakies pytania pisz bede rano odpowiem

Gość gość
zrobiłam test gdy okres spóźnił mi się tydzień , bolał mnie brzuch jak coś podnosiłam ciężkiego , denerwowałam sie. podobnie jak na okres . Test pozytywny , piersi bolą , kręgosłup , brzuch pobolewa . czy test mógł być omylny?

Gość gość
myślę,że nie powinien być omylny. ale znam kilka takich przypadkó,że jeden test się pomylił,a potem np torbiel. Zrób kolejny. I idź do gina.