Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsvdbdcjkndjk

ile razy dziennie sie załatwiacie ???

Polecane posty

Gość ghsvdbdcjkndjk

jak często robicie kupkę ?' bo ja to zawsze z rana walne klocka a potem tak koło 16 ale bardzo często mi sie zdarza ze nawet 5 razy dziennie i nie jest to sraka jak myslicie ile razy dziennie sie powinno siadac na tronie ? ile razy wy siadacie ?

Gość tratatatatata
ja to raz na 2 - 3 dni

Gość ghsvdbdcjkndjk
przecie to kapsko jest zakorkowane a później jak wybuchnie to łooooo to pewnie mało jesz ze tak rzadko mam jeszcze do was pytanie a mianowicie co powoduje ze kupa jest w kształcie bobków ?

Gość ghsvdbdcjkndjk
ja tez jestem kobietą i jem 5 do 6 malutkich posiłków dziennien wiec moze stąd ta wzmożona aktywnośc odbytnicza :)

Gość tratatatatata
no nie jem za wiele, to fakt, a jak juz robie kupe to jest ona niewielka nie wiem jak mozna oddawac stolec kilka razy dziennie - to kurde nienormalne, chyba trzeba wpierdzielac na potege

Gość tratatatatata
ej, to niesprawiedliwe :(

Gość ghsvdbdcjkndjk
właśnie jem mało opisze ci mój dzien śniadanie : 2 jajka z kromką chleba razowego 2 śniadanie : łyżka sałatki z kromką chleba razowego obiad : 2 panierowane kawałeczki kurczaka teraz zjadłam 2 parówki z kromką chleba wiec chyba tak duzo nie jem potem sobie zjem 1 kanapke jakąś a potem jeszcze jedna

Gość ghsvdbdcjkndjk
oooo co taki mały odzew na mój topic :( przeciez i tak wiem ze każdy z was robi kupke , być moze teraz nawet siedzisz sobie z lapkiem na kiblu , tak tak o tobie mówie :classic_cool: :P

Gość tratatatatata
no nie, nie jesz malo, ale wiesz co? tak sobie pomyslalam, ze jeszcze plyny sa tez tutaj istotne, ja malo pije, wlasciwie zmusze sie ze 2-3 razy dziennie zeby wypic szklane wody czy herbaty...

Gość jbsbjdlgdl
ja 1 raz dziennie, albo raz na 2 dni. Mam 20 lat, waże 50 kg przy wzroscie 165cm.

Gość tratatatatata
gowniany temat, nikogo nie interesuje :)

Gość ghsvdbdcjkndjk
duzo tez nie jem ale często a herbate to co chwile ale bardzo słabą :classic_cool:

Gość ghsvdbdcjkndjk
podnosze zas mi sie chce kupę :(

Gość ghsvdbdcjkndjk
brrr wiecie co jest najgorsze ? jak ktos sie zesra a potem popsika to perfumami , właśnie wchodze do łazienki i czuje ble :O szczerze ? juz wole czuć zapach śmierdzącej kupy niż ten smród pomieszanych odorów :( apeluje raczej o otwieranie okna

Gość tratatatatata
a moje kupy nie roztaczaja wokol odoru, po minucie juz nic nie czuc to pewnie dlatego ze prawie w ogole miesa nie jem

Gość ghsvdbdcjkndjk
alicja a jesz cos w ogóle ?

Gość ghsvdbdcjkndjk
moje też nie roztaczają ale jak taki facet co gówno w dupie trzyma to potem śmierdzi

Gość aaasssaaccc
ja wypiłam dziś prawie litr wody z og0orkow kiszonych i juz mi w brzuchu burczy wiec dzis pewnie z 10x na kibelku wyladuej

Gość ghsvdbdcjkndjk
przegryź jeszcze jabłko to będziesz miała murowaną noc na tronie :)

Gość Echolokacja
Postanawiam wznowić temat. Tak z ciekawości. Zobaczyć co Wy na to. Otóż ja załatwiam się 3-4 razy dziennie. Do tego mam chyba problem z tym zespołem jelita nadwrażliwego. Często burczy mi w brzuchu i jelitach. To okropnie wstydliwe. Do tego mam sporą nadwagę. Najgorsze jest to że nie wiem skąd ona się wzięła, bo nie wpierdalam tak dużo, jakby mogło się wydawać. Nie mam też regularnie okresu. Gdyby nie luteina od ginekologa, to bym już 7 miesiąc nie miała okresu. Czy może któraś z kobitek miała taki problem lub ma?