Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewuszka88

casting "dlaczego ja"/"trudne sprawy"

Polecane posty

Gość wysoki96
a osoby, które dojeżdżają mają zapewniony nocleg czy nie?

Gość hheeh
Wysoki powariowałeś, coś Ty Brad Pitt ?:D

Gość wysoki96
nie no po prostu moja koleżanka grała w Annie Marii Wesołowskiej, która była nagrywana w Warszawie do godz 22 chyba i miała nocleg zapewniony a jest z Radomia, a kolega lub koleżanka gdzieś na górze wspomnieli, zacytuje te słowa "dojeżdżającym dają coś ekstra na dojazd" więc jestem ciekawy co to może być ;)

Gość jaaa2
a dlaczego cie nie wzieli?

Gość bartek55
ja mam 17 lat i i grałem w dlaczego ja w zeszłym roku, to dostałem 600 zeta ale to była rola 2 planowa, za to w tym roku byłem w warszawie to również dostałem nocleg, bo jestem z wrocławia, zdjecia miałem od 8 do 23 ale tutaj dostalem 1000 zeta byla to rola pierwszo planowa ale nie mówie w jakim filmie

Gość emiśka1100
eej . D: a trzeba przychodzić z osobami dorosłymi? :D

Gość Jamdgjatjma
Ja tez gralam ha

Gość tere refre
A gdzie poszłaś żeby zagrać w trudnych sprawach ? możesz wszystkie dane mi podać. czyli gdzie to było o której godzinie chodzi mi o sam casting

Gość karolka:)
Pocek a ile dni trzeba tam jeździć? ile czasu trwa mniej wiecej nagranie jednego całego odcinka?

Gość pocek
Wszystko zależy od tego jaka role grasz. Jeżeli główna to możesz miec nagrania nawet 3 dni Drugo planowa pol dnia. Ci co graja jedna scene to max 2 godz. Wszystko tak naprawde jest uzaleznione od tego czy wszystko idzie zgodnie z wizja rezysera i od "aktorow" jezeli nie bedzie duzo dubli oraz ile scen do zagrania. Najwazniejsze zeby nie uczyc sie scenariusza na pamiec, duzo improwizowac, pokazywac emocje, bardzo wazne aby wyobrazic sobie ze to sie dzieje naprawde i niemoze byc ciszy miedzy dialogami i wtedy idzie gladko

Gość 62582819
Ja właśnie się wybieram na casting do Wrocławia z moja siostrą. Ja się trochę boje i nie wiem czy sobie dam radę?? No cóż kłócić się umiem[moja siostra powiedziała że tam trzeba się umieć kłócić i wyrażać emocje] improwizować też umiem. Jak myślicie ja mam 12 lat to nawet jak mnie przyjmą to ile mi zapłacą?? Płakać i śmiać na zawołanie też umiem!!! Ile to trwa?? i czy dają jedzenie i picie?? Czy zdjęcia są w jakim odstępie od kręcenia odcinka!!!!!!! czy zdjęcia robią przed kręceniem odcinka?? Moja siostra występowała już 15 razy i sami zadzwonili do niej i spytali się czy nie mam młodszej siostry?? Jak wrócę z castingu to wam opowiem wszystko z szczegółami!! I mam nadzieję że się dostanę trzymajcie za mnie kciuki !!! Za tydzień się okaże!!!

Gość Patryk z Chin
Grałem. Zapłacili mi ponad 90 tysi. Polecam :)

Gość boje sie pierwszej wizyty
ja gralam beatke w miesnym jezu fajna przygoda zwlaszcza na plazy jak sie turlalam :)

Ja pierdolę 300zł za zrobienie siebie debila na całą Polskę. Kupicie sobie buty za tą kasę, rozwalą się wam po miesiącu a odcinek do końca świata zostanie... Zero godności.

Gość pocek
Drogi Krzysiu :) Nikt Ci nie kaze grac w tych serialach :) Jezeli ktos traktuje to jako przygode a nie aktorstwo to czemusz nie? 300 zl piechota tez nie chodzi a buty za cos trzeba kupic :) Mysle ze nie jest to robienie z siebie debila, jakby Ci zaproponowali zagranie za 2 dni roboty 300 zl to napewno bys sie zgodzil a potem chwalil sie ze jestes na ekranie wszystkim znajomym :) Nie uwazam aby uwlaczalo to jakkolwiek komukolwiek jakiejkolwiek godnosci :) Pozdrawiam

Gość jan oborniak
Myślisz, że jak TY nie bierzesz pod uwagę, w czym występujesz, czy chcesz występować, to inni też są tak niewybredni? Te programy są skierowane do matołów, bo tylko matoł, może na serio oglądać, traktować takie brednie i tak podle zrealizowane. Producenci tego gówna, mają widzów za kretynów, którzy wszystko łykną i jak widać mają rację :D Na dodatek są tacy, którzy mają za honor występowanie w tych fekaliach. Za kilkaset złotych, nie zrobiłbym z siebie idioty. Musiałbym mieć nóż na gardle, ale nie tylko dlatego, że chciałbym sobie dorobić, albo jak niektórzy zakładają, przeżyć przygodę :D

Gość pocek
Szkoda komentowac Powiem tylko ze skoro wiesz jakie to sa odcinki i ogladales chociazby jeden to mozesz sie nazwac matolem, kretynem czy jakolwiek sie nazwales :)

Gość swistol125
Witam ile czasu trzeba czekac rzeby oddzwonili do mnie po castingu

Gość pocek
Do mnie zadzwonili po 2,5, ale moga zadzwonic nawet po pol roku. Zalezy jaki typ osoby potrzebuja do danego odcinka. Moga tez wogole nie zadwonic jezeli stwierdza ze ktos sie nie nadaje.

Gość HardcorePomidore
Ja ide jutro w Bolesławcu ze znajomymi po szkole. Mam 13lat. Serio ile płacą? Wszyscy piszą inne ceny! Oczywiście płaca tak mnie nie interesuje, ale warto wiedzieć. Właśnie oglądam jeden odcinek i coraz bardziej jestem do tego przekonany, chodź troche sie boję. Myślicie że mamy szansę? ;D

Gość SzymonFlis
Byłem na Castingu do serialu Dlaczego ja. Wszystko Fajnie krótka rola do zagrania-3 minutowa o morderstwie Pana Nowaka. Scenariusz można przeczytać tylko raz jest tam zamieszczony krótki Dialog rozmowa z Policjantką Fajnie naprawdę Polecam!!! A co do zarobków to nie mam pojęcia!

Gość morderczyni Pana Nowaka
byłam z koleżanką wczoraj jaja ,że hej odegrałam matkę zgwałconej 11 letniej córki improwizacja poszła na całego tak się wczułam w rolę,że mięso leciało z obu stron ale Pani co grała żonę zboczucha sama mnie prowokowala rzucając mięsem ha ha ubaw po pachy no a teraz czekam za telefonem -zobaczymy

Gość Boooooooooooooo
A od którego roku życia można się tam zgłaszać ?

Gość turecki_kebab
Czy na planie można poznać jakąś fajną sunię i ją tam przelecieć? Jak dają wam zakwaterowanie do hotelu po nagraniach? Jak to jest, puszczalskie sa laski w dlaczego ja?

Gość gość
Booooooooooo wiek nie gra roli. Może się tam zgłosić dziecko w wieku przedszkolnym ;)

Gość gość
Ja byłem z żoną na castingu i mogę powiedzieć całą prawdę jak jest. Ja 38, żona 30 lat. Żona moja wygląda jak lalka Barbie i nie przesadzam-super ładna i atrakcyjna kobieta, bardzo podobna do Brigitte Bardot, ja raczej przystojny brunet, elegancki. Na castingu super, ludzie mili, dużo zabawy. Spodobaliśmy się. Żona dostaje telefon po tygodniu. Telefon w czwartek, chcą żeby przyjechała z Warszawy do Wrocławia już w piątek !! Proponują jej główną rolę w Zdradach - gra z zasłoniętą twarzą cały czas (taka formuła programu) na koniec ma się rozebrać topless i wystąpić w cielistych majtkach. Ze względu na fakt rozebrania się proponują stawkę...UWAGA !!! 170 zł (słownie: sto siedemdziesiąt złotych) !!! Żona ma wystąpić w swojej garderobie, na planie brak wizażystki, proponują jej jeszcze żeby wzięła swój samochód (BMW serii 6 coupe za 450 tys. złotych) i mogą dopłacić...UWAGA !!! 50 zł !!! Proponują również udział mój-męża w roli fotografa z którym ona romansuje (tam mam być jako kochanek) stawka dla mnie 120 zł bo się nie rozbieram !!! Żona rezygnuje, mało czasu, nie przygotuje ubrań, na przyszłość prosi o kontakt we wcześniejszym terminie. Mijają od tego faktu dwa tygodnie. Jest środa-tym razem dostaję telefon ja - mam grać nauczyciela korepetytora angielskiego, romansuję z dziewczyną której udzielam korepetycji oraz z jej matką. Córka jest zazdrosna o matkę i vice versa. Są intrygi. Niezbyt pasuje mi ta rola, nie wyglądam jak 28 letni szczupły, modelowaty młody nauczyciel za którym latają 40 letnie mężatki i ich 20 letnie córki. Mam prawie 40 lat, jestem zbudowany (siłownia), elegancki i bardziej pasuję na prawnika (którym zresztą jestem w rzeczywistości), właściciela jakiejś firmy, biznesmena, etc, niż modelowatego, wysokiego młodego, przystojniaka, a już na pewno nie na nauczyciela angielskiego. Godzę się jednak na rolę -nobilituje mnie w pewny sensie, latają za mną przecież kobiety z przedziału 20-40, a to znaczy, że jest ze mną dobrze. :). Gaża podobna jak wcześniej u żony. Ma się ze mną skontaktować Pani od choreografii - jako przyszyły aktor in spe ( w przyszłości) :), chciałbym się profesjonalnie przygotować; przygotować ubranie, nastawić się mentalnie, itd, itd. W międzyczasie żona znowu dostaje telefon, znów to samo czy może się rozebrać i symulować scenę seksu-ma jutro być we Wrocławiu i wystąpić w roli graficzki komputerowej !!! co pasuje do niej jak przysłowiowa "pięść do nosa" !!! Kompletny bezsens. Odmawia !!! Ja zaś czekam na telefon od Pani która zajmuje się garderobą. Jest piątek po południu, a już jutro w sobotę mam być we Wrocławiu na spotkaniu organizacyjnym. Dzwonię do Pani, która mi rolę zaproponowała rolę. Pani mówi, że choreografka (garderobiana) skontaktuje się ze mną z tym, że wystąpiły pewne zmiany w mojej roli- nie mam grać korepetytora, tylko ojca 20 letniej dziewczyny, która właśnie bierze lekcje u owego korepetytora. Mam być również mężem kobiety, którą w swoim wcześniejszym wcieleniu wcześniej miałem właśnie uwodzić. Powiem szczerze, że jestem troszkę rozczarowany i zniesmaczony - taka zmiana, a nikt wcześniej mnie nie zapytał, nie poinformował. Gdybym pojechał został bym po prostu postawiony przed faktem dokonanym !!! Uważam, że tak się nie robi! Jest godzina po 15.00 pani od garderoby nadal nie dzwoni, rezygnuję sam przed sobą-nie wiem czy przygotować garnitury i koszule, czy raczej zwykłe bardziej "przyziemne" ciuchy. Ogólnie mogę podsumować firmę jako mało poważną z totalnym bałaganem, dzwoniącą dzień wcześniej "bo ktoś im wypadł" (przypadek żony), czy zmieniającą zdanie i role (przypadek mój). Dzięki za takie traktowanie i stawki - ja gdybym prowadził taką firmę dzwoniłbym z co najmniej z tygodniowym wyprzedzeniem, pięknej eleganckiej kobiecie zaproponował rolę w której było by widać jej walory (twarz, figura), a mężczyźnie rolę adekwatną do jego prezencji, wieku. Żonę potraktowano jak koło zapasowe i ostateczność, która ma zastąpił kogoś kto rozmyślił się i nie chce rozebrać, mnie zaś chyba jako takiego z kogo zrezygnowano, gdy pojawił się ktoś lepszy. Żeby opis był w pełni adekwatny i obiektywny należy na koniec dodać, że firma zwraca za dojazd pociągiem 2 klasy i zapewnia nocleg w hostelu; dla jednych to mało dla drugich dużo; my akurat jeździmy samochodem i śpimy w hotelach...Ten kto pisał o stawkach rzędu 800 złotych niech nie wprowadza ludzi w błąd !!! P.S. Dzwoniła Pani od garderoby...o godzinie 20:35, ja o 7 rano dnia następnego miałem wyjechać...Fajnie...niech robią sobie jaja ale z innych. Pozdrawiam

Gość gość
masz bmw za 450tys i sie osmieszysz za kilka "groszy"? Takie sciemy to zonce wciskaj

Gość MateoM
pytam dla potwierdzenia przez tych co grali. -czy jest jakis nocleg dla tych ktorzy sa np. z katowic (ok. 180km od wrocławia) ??? prosze o odpowiedz. pozdrawiam.

Gość gość
Oglądam czasem ten serial i mam wrażenie, że ludzi którzy tam grają biorą z domu opieki dla niepełnosprawnych :-P