Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pik_karo_trefl

JAK Z NIĄ ZERWAĆ ?

Polecane posty

Gość pik_karo_trefl

hej. Jestem z kobietą 3,5 roku . Od roku były z jej strony problemy z seksem , podniecaniem się itd... Ogołnie totalny brak ochoty na seks, dużo rozmawialiśmy, nie uprawialiśmy seksu, albo raz lub dwa na miesiąc. Od 4 miesięcy, przestałem ją kochać. Mamy różne temperamenty. Ja potrzebuje seksu do zatwierdzenia faktu oddania , miłości , zaufania itd... Przez brak tego po prostu moje uczucia względem jej znineły. Więc od 4 miesięcy próbuje jej wyperswadować , że jej nie kocham , nie chce z nią być. Nie całujemy się a ona w ogóle tego nie słucha wydzwania, przychodzi pod dom i wyczekuje, grozi że się zabiję jeśli ją zostawie, tworzy szantaż emocjonalny, że nie sobie beze mnie rady itd. Ma 20 lat, nie miała wcześniej chłopaka. Starałem się wmówić jej, że zostaniemy najlepszymi kumplami , nie działa. Ona myśli , że ja ją kocham (totalna obsesja) co zrobić , i co jej mówić, by się "odczepiła"

Gość Małoszka
Po pierwsze, weź słownik i poczytaj o znaczeniu wyrażenia "wyperswadować, że jej nie kocham". Po drugie, przestałeś ją kochać, bo ona miała problem z seksem? Załosne. Po trzecie, jak nie chcesz z nią być, bo Ci dooopy nie daje, to wyciągnij na wierzch te swoje jaja i jej powiedz wprost. Po czwarte, może po prostu siądź i z nią pogadaj, spytaj czemu tak jest?

Gość jak nie da się znaleźć w necie
To prowo kurde jest czy co? Rzuć ją mówiąc jej wprost, że dla ciebie dawanie doopy = miłość, a potem dowiedz się, co słowo "MIŁOŚĆ" naprawdę znaczy. Proponuję zacząć od Tristana i Izoldy (którzy to się kochali, a seksu nie uprawiali)