Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveliniątko

suszarka pomocy

Polecane posty

mam zwykłą suszarkę do włosów, tania ale bardzo dobrze sie sprawdza tylko jest jeden problem, mianowicie wyłącza się jak sie nagrzeje. Doprowadza mnie to do szłu bo robi to w najmniej spodziewanych momentach, poradzcie mi jak to wyłączyć zepsuć zablokować zna się ktoś????

Gość fdhbdnz
nie da sie. przegrzewa sie i musi si ewylaczyc inaczej moze sie zapalic. tzreba byc tepym zeby tego nie wiedziec:o

Gość Bumbarash
kup nową a to gówno won i po kłopocie

Gość mam problem, pomozcie
hejj, mialam to samo i szwagier mi wyciagnal z niej cos, i juz sie nie wylacza!!!

To byla jakas kratka z tylu chyba :O Nie masz zadnego chlopa w domu zeby ci pomogl????

Gość fdhbdnz
i dziwic sie potem, ze sa pozary albo ze ktos sie poparzyl urzadzeniem. nie mozesz tego zrozumiec ze to niebezpieczne?:o widocznie jestes az tak tepa, ze zal ci wydac 80 zl na porzadna suszarke ktora jest zrobiona odpowiednich materialow...

Gość Bumbarash
właśnie

fdhbdnz - przepraszam bardzo moja suszarka byla z babyliss i kosztowala grubo ponad 80zl i mimo wszystko itak sie wylaczala po 7 minutach :O

Gość fdhbdnz
tzn ze babyliss to gowno- suszarka-porzadna- nie ma prawa sie wylaczyc przy normlanym uzytkowaniu.

denerwuje mnie to i tyle, a teraz wiekszosc ma ten badziew a wcale nie jest taka gorąca jak się wyłącza.

Gość nie słyszałem żeby ktoś z
To byla jakas kratka z tylu chyba Nie masz zadnego chlopa w domu zeby ci pomogl???? po co ci chlop ?moze daj to znajomej feministce:D

Gość patiiija
polecam wszystkim serdecznie szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy i z efektów szkolenia. Atmosfera na zajęciach była bardzo przyjazna a sami prowadzący profesjonalni. Wiele się we mnie zmieniło i zauważam te zmiany na co dzień, żaden mężczyzna mi się nie oprze ;) polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość fdhbdnz
qrva, tlumczyc glupiej babie to nei zrozumie- coz tego ze nie jest goraca, skad wiesz JAKA temperature zaplonu ma material z ktorego jest wykonana?:o a masz racje, niech ci sie zapali suszarka, wlosy, instalacja w domu...

Gość Bumbarash
załatw sobie szwagra i tyle

fdhbdnz - w takim ukladzie co uważasz za dobrą firmę?? Farouk?? Stac cie na suszarki za 700zł??:D:D

bumbarash mam samych braci wiec szwagier odpada;P a jeszcze sa w pracy wiec szukam bystrzaków na kafe ale jak widac powyżej trafił sie frustrat hehe dzieki i pozdrawiam

Gość ja mam dwie rowente
z obrotowa szczotka i ona sie nie wylacza , natomiast druga z mpm sie wylacza

Gość Bumbarash
ja mam za pięć dych i chodzi jak burza ; oddaj do serwisu AGD

roventa z obrotowa szczotka to nie suszarka tylko lokowko-suszarka, i nie ma co ich porownywac bo one nagrzewaja sie do duzo nizszej temp to po pierwsze Sory, ale dla mnie zelemer i philips to największy chłam jaki może być, więc na pewno nie zamienie swojego babylisa na to gowno :D I to czy suszarka jest dobra czy nie, nie ocenia sie po tym, czy sie wylacza czy nie. Nie wylacza sie, to bycmoze w ogole nie ma zabezpieczenia przez przegrzanuem, albo ma zepsute,

jasne panie wszech wiedzący, wejdz w specyfikację i zobacz ze wiekszosc to ma a masz internet ?:P

Gość Bumbarash
zelmer spuścił loty i pakuje chińskie części

Gość fdhbdnz
nie wiem czy masz cos z glowa czy nie zdajesz sobie sprawy ze kazde tego typu urzadzenie dopuszczone do obrotu ma zabezpieczenie...jesli bedziesz miec cos wspolnego z elektryka to mzoe wtedy pogadamy...poki co-powodzenia w suszeniu wlosow suszarka ktora sie przegrzewa i z ktorej usunieto zabezpieczenia...

fdhbdnz - w takim ukladzie co uważasz za dobrą firmę?? Farouk?? Stac cie na suszarki za 700zł?? za to można kupić 20 zajebistych suszarek :D

Gość ehhhhhe
wsadż łeb do piekarnika i suszarka nie będzie ci potrzebna

dzieki, powidzenia w suszeniu wlosow suszarka, ktora ma zepsute zabezpieczenie, bo skoro nigdy sie nie wylacza, to znaczy ze jest zepsute, i powodzenia w uzywaniu dziadostwa z philipsa i zelmera, zeby ci kiedys wlosow nie spalily ;*;*;*;*

Gość fdhbdnz
boze jakas ty glupia, jestem kobieta i nie sadzilam jeszcze pare lat temu ze powiem ze baby naprawde nie sa zbyt madre :D wszystkie moje sprzety sa sprawdzone pod wzgledem elektrycznym wiec chyba nie udalo ci sie mi dogryzc :D

Gość fdhbdnz
no i zeby nie bylo to radze albo oddac znajomemu elektrykowi zeby sprawdzil suszarkle albo oddac do serwisu, by cmoze okaze sie ze cos nie styka tylko.