Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem, pomozcie

prezenty od chlopaka, jego siostra i AVON!!!!

Polecane posty

chodzi o mojego chlopaka. Jego siostra jest konsultantka avonu, i wiecznie od niego dostaje prezenty wlasnie z avonu. Mam juz tego dosyc Na kazda mozliwa okazje dostaje jakis bubel z avonu, wowalabym, zeby mi kupil mniej, a lepsze. Ostatnio zamowil mi zestaw z perfumami i dal za to ok 80zł. Wolalabym, zeby dolozyc te 20z zl i kupil mi jakis porządny tusz np dior. Jego siostra wiecznie mu cos wciska, mi tez wciska zawsze. NA poczatku cos tam od niej kupilam, jakis zel pod prysznic czy mydlo, no ale ile mozna??:O Te kosmetyki poniewieraja mi sie po domu, ja ich nawet nie uzywam Powiedzcie mi, co mam zrobic, powiedziec mu, ze to jest dla mnie szajs?? Nie chce go zranic, wiem, ze sie stara On kupuje mi te kosmetyki od 4 lat, nie bylo okazji:( zebym dostala cokolwiek innego

upup

Gość wystaw na allegro
na pewno ktoś kupi, a ty sobie kupisz coś lepszego:)

Gość ehhhhhe
zmień na takiego co ma siostre w oriflame dla odmiany

Wystaw na allegro, tylko te nieużywane oczywiście. I nie narzekaj. Fajnie, że chłopak w ogóle o Tobie myśli.

Gość balonawa guma
Powiedz mu wprost, że chcesz coś lepszego, np. perfumy chanel, sukienkę Diora albo biżuterię Webstera a nie taki szajs z Avonu za kilkadziesiąt złotych. Jak chciał dziewczynę to niech teraz płaci. Albo niech sobie znajdzie taką, dla której wartość prezentu się nie liczy tylko chłopak i to że się stara.

Gość seesee mee
Jesteś wredna materialistka. Sama sobie kup tusz diora. Ja zarabiam na siebie a kupuje avon i nie uwazam tego za szajs. Perfumy ładnie pachną. Cienie i tusze też są ok. Ciesz się że chłopak w ogóle mysli o tobie i chce ci sprawić radość.

Gość tez nie lubie avonu
proponuje po prostu mu powiedziec to co nam.Wątpię, że siostra bedzie obrażona, w każdym razie nie powinna bo przez tyle lat na tobie zarabiała. Też wolałabym dostać mniej a coś porządnego. Dziwne tylko że przez 4 lata się z tym zbierasz.Ja po 2 takich upominkach dałabym do zrozumienia że mi się nie podoba.Zresztą perfumy to specyficzny prezent.Ja kupuje mężowi tylko takie jakie wiem za 100% ze mu się podobają.

Gość tez nie lubie avonu
sensee me - to że dla ciebie ładnie pachną nie znaczy że dla wszystkich muszą:o Rozumiem jakby ci chłopak przez 4 lata kupował perfumy z rynku jakie ci sie nie podobają używałabyś ich i cieszyła że w ogóle cokolwiek ci kupuje?:D

Gość 12 no własnie
a ja ja rozumiem ja ciagle dostaje bombonierki:) od męża:) zawsze twierdził ze nie wie co mi kupic i od 4 lat dostaje słodycze:) cgyba ze ide z nim sama i mówie co chce:)

Zamknąc ryje!! Chciałybyście NON STOP dostawa AVON bez jaj wolałabym tabliczkę czekolady z BIEDRONKI dla urozmaicenia, tu nie chodzi o kasę tylko o to, że on pomaga siostzre i frustruje pannę, jo bez jaj ;/;/;/ Powiedz, że masz jakieś uczulenie na jakiś skłanik kosmetyków i nie mozesz ich uzywa moze się to ukróci

Gość Masayuki Yammamottooooooo
powiedz mu, ze zauwazylas, ze po uzywaniu avonu masz jakies paskudne uczulenie/skora Ci sie wysusza/swedzi/jakies krostki. Ze moze to byc spowodowane jakims skladnikiem kosmetyku

mi kurde nie chodzi o cene, ze za tanie, ja tez wolalabym czekolade, ktora przynajmniej zjem ze smakiem. uwazam, ze bardzo duzo pieniedzy wydaje na to, te zestawiki, za ktore on placi 80zl sa na allegro po 20scia pare!!!

wlasnie chodzi o to, ze z tym uczuleniem to nie za bardzo chyba, bo uzywam niby tych kosmetykow od 4 lat i nigdy mi nic nie bylo, na nic sie nie skarżyłam, a teraz nagle mam miec uczulenie na jakis skladnik, ktory wystepuje w kazdym tym komsetyku???:(

Gość jestes 4 lata z facetem
i nie stać cię na szczerość w tak głupiej sprawie?

Gość wizyta u lekarzaaaaa
masz cos na sprzedaz z serii SPA??:D

ale jak np. dostane tego niby uczyulenia na brzuchu, to on mi bedzie kosmetyki do makijazu kupowal, czy perfumy, czy komsetyki do wlosow. Zawsze sie znajdzie cos, avon bogata oferte ma :O Nie powiem mu przeciez ze dostalam uczulenia i nie moge uzywac perfum czy cieni do powiek :O

ja np. przy nim komsetykow nigdy nie kupuje, bo jakbym chciala kupic, to zaraz bedzie pytanie "Czemu u Kaski nie zamówisz"?? Nosz kurcze :(

Gość ale topik
i odpowiedziałabym "bo nie lubie avonu" zdziwi się i zrobi mu sie głupio że nigdy o to nie spytał ( a może spytał?) i więcej nie kupi.

Gość fajnoł dziołszka
powiedz mu że jest osoba bardzo potrzebująca , czyli JA i przyślij mi to wszystko będę zadowolona

ale topik - wiesz, moze i masz, racje, ale ja niestetyt nie mialabym odwagi tak walnac prosto z mostu,ehh:(:(:( To jest naprawdę bardzo dobry człowiek, nie chcę go ranić:(:(:(

Gość gvrwbrwwrwr
skoro ciebie stać na drogie kosmetyki i masz takie wymagania to kup sobie sama

Gość ale topik
no to zagadaj ładnie np "kochanie doceniam to ze chcesz mi sprawić radość ale dużo bardziej podobaja mi sie perfumy innych firm... czy: kosmetyki innej marki sa lepsze dla mojej cery..." Poza tym cera sie zmienia, kremy rowniez należy zmieniać.Ja np zawsze miałam tłusta, teraz zrobiła sie sucha.

Gość gvrwbrwwrwr
możesz jedynie mu zasugerować że np znudziły ci się kosmetyki z avonu

Gość powiedz mu
hej, kochanie, te perfumki, ktore mi ostatnio kupiles sa suer, swietnie sie sprawdzaja jako odświeżacz do wc :D

dzieki za wszystkie opinie :)

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość fewfwerf
Niestety akwizytorzy są jak sekciarze a ich nieszczęsne rodziny jak współuzależnieni. Patrz na to-to durne wyżej, z tej reklamy. Nawet nie rozumie tematu, odrealniony. Chyba musisz poważnie porozmawiać z chłopakiem. On zapomniał co to znaczy prezent dla kogoś, że to pod gust tej osoby a nie żeby przypodobać się komuś innemu.