Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam wszystkich mam takie pytanie otóz kochałam sie z chłopakiem bez prezerawtywy dwa tygodnie po okresie wydaje mi sie ze to były dni płodne bo na dzien przed stosunkiem miałam uczucie mokrosci nie kochalismy sie do konca ale troszke sie zagalapowalismy i chyba troche wystrzelił mi do srodka ale nie wszystko bo zaraz wyciognął i tak jakies dwa dni 3 po tym mam strzszny ból podbrzusza cały czas cos odczuwam kucie dziwne a okres mam miec 22,23 marzec a stosunek był 13 marca okres mam nieregularny z reguły czy to moze byc objaw zapłodnienia to kucie w podbrzuszu???prosze o pomoc

a i jescze czy mozliwe ze mogło dojsc do zapłodnienia czy któras moze tak miała po niebezpiecznym stosunku pare dni po kucie w podbrzuszu i okazało sie ze to ciaza??

Gość yhyhyhy
kłucie a nie kucie kurwa ;/ było gum używać to byś nie miała problemu

Gość ło matko nastepnnnaa
idź do lekarza albo zrób test....a jak nie jesteś gotowa na ciąże to się zabezpieczaj!! Proste?

zrobie ale jescze za wczesnie okres mam miec dopiero za 7 dni ale czy to kłucie to moze byc objaw zagniezdzenia sie zarodka bo dziwene zaraz pare dni po stosunku tak mi sie dzieje i tak do tej pory mam odczuwam cos raz silniej raz słabiej

dzieki do postarm sie byc kulturalna z pomoc i odpowiedzi takie osoby jak ty powinny siedziec na forum wiecej a nie jak inni tylko krytykuja i obrazaja dzieki za pomoc

to nie było swiadome poprostu wpadka mała kazdemu moze sie zdarzyc chwila nie uwagi i tyle tylko mogłam sie zabezpieczyc a tego nie zrobiła i to był bład ale teraz juz po fakcie co ma byc to bedzie