Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertpwk

p45

Polecane posty

Gość robertpwk

Witam, pracowałem w jednej firmie przez 4 lata.Niestety rozwiazano ze mna umowe.Przez te cztery lata zmieniałem adres zamieszkania co zgłaszałem swojemu przełożonemu,niestety po rozwiazaniu umowy wszelkie dokumenty czyli p45 zostały wysłane na niewłasciwy adres.Osoba odpowiedzialna za to ,czyli HR assistant poinformowała mnie ze nie moze wysłac repliki tych dokumentow i ze moge starac sie o p46 od nowego pracodawcy.Czy ktos wie czym rozni sie p45 od p46 i czy w tym dokumencie czyli w p46 jest adnotacja o tym ze pracowałem przez 4 lata w jednej firmie.

Gość ja nie dostalam p60
od mojej firmy i to dwa razy!!!!!!! pewnie tez wsylali na inny adres,ale jak poprsoila o kopie to przeslali mi BEZ PROBLEMU!

a nie mozesz sie dowiedziec na jaki adres zostaly wyslane dokumenty i potem skontaktowac sie z kims spod tamtego adresu i sprobowac odzyskac te dokumenty??

Gość robertpwk
Dowiedzialem sie ze osoba ktora tam mieszka odesłała doumenty spowrotem.Ktore nie doszły,dzieki wielkie za wskazowki i linka:)

czesto jak sie odsyla dokumenty, ida one dluzej niz normalna poczta, bo pierwszenstwo maja normalne listy, etc, a nie zwroty