Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitty11

ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość Kitty11

Chciałabym pochwalić się moją kotką dzięki ,której koty stały się bliskie mojemu sercu.Miłośników kotów zapraszam na mój blog o mruczkach.Adres bloga to.: www.koty-nasiprzyjaciele.blogspot.com/ !!!.Serdecznie Zapraszam!.A jakie wy posiadacie mruczki?

Gość Maria47
Ja mam maine coona. Ma na imie marley

Gość Maria52
Ja mam persa ma na imie marley

Gość Maria52
Mam persa ma na imie marley

Gość ,,,..,,,
Kobiety się starzeją, koty się zmieniają, niezmienne pozostaje tylko imię;)

Gość Adam10
Mój kot to dachowiec Mruczek.Uwielbia gdy ktoś go głaszcze. Ma już 7 lat więc niedługo będzie starszym kotem.pozdrawiam.

Gość Adam10
Mój kot to dachowiec Mruczek.Uwielbia gdy ktoś go głaszcze. Ma już 7 lat więc niedługo będzie starszym kotem.pozdrawiam.

Gość Lidka90
Masz ciekawy blog! Teraz opowiem o mojej kotce.Nazywa sie lusia i jest kotką z charakterem!.To bardzo psotna kocica!

Gość Aneta55
Moim pierwszym kotem był tofuś. Gdy tofuś odszedł płakała za nim cała rodzina. Gdy odchodzi zwierzę przemyśla się wiele rzeczy. Teraz mamy dachowca rudego Klakiera i kotkę syjamską (kocią damę!).Koty wniosły i nadal wnoszą radość w nasze życie!pozdrawiam.

Gość Aneta55
Moim pierwszym kotem był tofuś. Gdy tofuś odszedł płakała za nim cała rodzina. Gdy odchodzi zwierzę przemyśla się wiele rzeczy. Teraz mamy dachowca rudego Klakiera i kotkę syjamską (kocią damę!).Koty wniosły i nadal wnoszą radość w nasze życie!pozdrawiam.

Gość Aleksandra636
Mam kotka psotka.Psotka małego. Kotka naprawdę przewspaniałego. Otula mruczeniem ponure dni . Dziś i na zawsze-kot oraz ty!

Gość Aleksandra636
Mam kotka psotka.Psotka małego. Kotka naprawdę przewspaniałego. Otula mruczeniem ponure dni . Dziś i na zawsze-kot oraz ty!

Gość Jakub14
Mój kot nazywa się Pazur i ma 2 lata. Jest dachowcem (buraskiem).Zawarł przyjaźń z psem.Jest ulubieńcem całej rodziny!.

Już przestań wymyślać coraz to nowe nicki, autorko tematu :D Wystarczyło napisać, że chcesz rozreklamować bloga :D