Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankatorunianka

toruń moje miasto ale puby do bani a moze sie myle?

Polecane posty

Gość torunianka nie anka
A ja też nie mam nastu lat,toruń to moje ukochane miasto i na puby nie narzekam;)

Gość teżankatorunianka
Z racji macierzyństwa, wypadłam lekko z obiegu i nie wiem jakie knajpki są teraz najczęściej i najchętniej odwiedzane, jednak my najczęściej chodzimy potańczyć do "arkadi" kiedyś to była kaskada na rubinkowie II Świetnie też bawię się w artystycznej na łaziennej. Lubię tam chodzić w środy na karaoke. Kiedyś lubiłam atmosferę zielonego wieloryba, ale niestety zamknęli go jakiś czas temu

capone (bielany) czarny tulipan (bydgoskie) kafe fajka (uwielbiam!!) koci ogon (jazzgot/kluczyki czy jak to tam się kiedyś nazywało) tantra odysey nrd (ambitna muzyka) tylko czemu, cholera, anioła zamknęli?! a tak w ogóle Toruń to najwspanialsze miasto na świecie, nie wyobrażam sobie życia w innym miejscu.

artystyczna w zasadzie jak dla mnie spoko rubinkowo troszke daleko bo ja po lewej stronie wisly mieszkam a problem z pubami polega na tym iz moj maz jest lubi klimaty typu disco polo lata 70 80 chopdzilismy do gondoli tam mu sie podobalo jednak szukam czegos jeszcze

huńćwok nie znam zadnego z tych pubow oprócz kociego ale koci bardziej mi sie podobal przed zmiana byl . jeju i ja jestem torunianka az wstud nie znam tych pubow heh powiedz mi jaka muza leci w tych co wymieniles i jaka srednia wieku bo nie bardzo sie czuje wsrod mlodziezy z racji swojego wieku))

disco polo to mi się jedynie z kokockiem kojarzy... :D a tak to nie mam pojęcia.

capone to różnie. w dzień puszczają jakieś r&b, pop, a w nocy zależy. są czarneśrody i wtedy jest hh i dancehall, a tak poza tym to klubowe, ale nie jakieś chamsko zmiksowane z 10-minutowymi wstawkami techno :D, normalne, w miarę spoko, często wyciągają jakieś starsze kawałki. to jest na przeciwko auli umk, łatwo dojechac. towarzystwo w wieku 20, czasem do 40/50 lat czarny tulipan, to taka kanjpa głównie do picia, bardzo eee... specyficzny wystrój, ale atmosfera jest. niedaleko parku na bydgoskim. kafe fajka - główna atrakcja - fajka wodna. jest pyszna. może nie tak dobra jak domowa, ale dużo smaków do wyboru. muzyka orientalna. super się siedzi na takich wielkich poduchach. zaraz koło szerokiej w bocznej uliczce, nie pamiętam jak się nazywa. ludzie w każdym wieku. oczywiście dużo młodych, ale ludzie w średnim wieku (40-50) też przychodzą.

tantra ma super klimat, w sumie rzadko tam chodzę bo wolę jakieś tańsze opcje, ale jak ktoś normalnie zarabia to nie powinno byc problemu, bo ceny się mieszczą w normie. to jest naprawdę kulturalny lokal w którym bardzo dorośli ludzie mogą się dobrze czuc. muzyka różna ale raczej nie klubowa i popularna odysey: muzyka mniej więcej jak w radiu, czasem się wysilą, wiekowo to jest dokładnie dla każdego. oczywiście najbardziej bym polecała anioła... ale jego już nie ma.

Gość Martynaxx
Toruń jest uważany za jedno z najładniejszych miast w województwie kujawsko-pomorskim. Miasto samo w sobie daje wiele możliwości na spędzanie czasu wolnego. Zarówno architektura jak i sam klimat miasta jest niesamowity! Ciekawie pisze o tym jedna z blogerek we wpisie http://www.stadtguthotels.pl/turystyka/ludzie-z-powolaniem-albo-zwiedzanie-miasta-na-wycieczce/