Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enyyyya

włosy suche,cienkie,łamliwe,przetłuszczające się,sianowate i powykręcane

Polecane posty

co ja mam z takimi zrobić? sięgają do połowy pleców. obciąć nie chce bo musiałabym prostować! ale długie też nie robią wrażenia bo są' oklapnięte';/ prostownicą ich nie mogę męczyć bo je wykończe! może jakieś dobre odżywki,preparaty? jaka fryzura jest dla takich najlepsza?

Gość jhjkhjkh
ja tez mam takie wlosy. w tym mmencie moja fryzura to bob (nie cieniowany!!!) do polowy szyi. Jedyne co mnie ratuje to babyliss big hair - polecam.

Na pewno trzeba je podciąć... możesz spróbować nafty kosmetycznej (ok 7zł w aptece), wmasowuj niewielka ilośc przed myciem włosów i pozostaw na włosach ok 20min. Ewentualnie jedwab do włosów. Proponuje też szampon Timotei intensywna odbudowa lub Ellseve z mleczkiem królewskim. :)

proponuje isc na saune , nalozyc na wlosy odrzywke dzialajaca pod wplywem ciepla , lepiej zplacic za saune 8 czy 10 zl za godzine nic u fryzjera za 80-100 . osobiscie tak robie ;)

ogromnie dziękuje na odzew.Jedwabiu uzywam zawsze po umyciu.Podcinam zawsze koncowki tylko.Boje się obciąc krótko bo zawsze ratuje mnie jeszcze konski ogon albo koczek a po obcieciu bede je pewnie musiala prostowac jakos specjalnie układać...wiec ciagle mysle ze najlepszym rozwiazniem jest zapuszczenie ale wtedy musze je jakos podniesc i 'ogarnąc'...cienkie wlosy to katastrofa

Może wypróbuj gorące kuracje do włosów samorozgrzewające z olejkami. Firma Marion ma kilka fajnych pomysłów do róznego rodzaju włosów.